Controale pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare
Echipele Direcţiei Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentului (DSVSA) Bihor efectuează controale la agenţii economici pentru verificarea modului în care aceştia respectă condiţiile sanitar veterinare impuse de legislaţie, în vederea prevenirii toxiinfecţiilor alimentare, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Operatorii care se ocupă de procesarea, depozitarea, transportul şi valorificarea produselor de origine animală sunt luaţi la puricat până în 3 ianuarie, de către echipele de control ale DSVSA Bihor. Potrivit directorului acestei instituţii, Petru Gruia, inspectorii verifică dacă agenţii economici şi unităţile de alimentaţie publică (restaurantele, motelurile, pensiunile agroturistice) respectă condiţiile sanitar-veterinare impuse de legislaţia în vigoare (modul de depozitare a produselor, dacă acestea sunt păstrate şi expuse la temperaturi corespunzătoare etc.)



Comentarii
Nu există nici un comentariu.