Prima ediție Oradea Nights Festival a adus, în urbea de pe Crișul Repede, zile de distracție continuă pentru tineri.

 

ON Festival a reunit, în perioada 3-4 noiembrie, la Oradea Arena, nu mai puțin de 17 artiști talentați, o diversitate muzicală de excepție, de la pop la trap, hip-hop și EDM. Printre numele sonore care au încântat publicul, se numără: Puya, Alina Eremia, Killa Fonic, Rava, IDK, Șatra B.E.N.Z și Emaa. Evenimentul a fost completat de artiști, precum: Specii, FC DNB, EXOB B2B Tulvan, Magui B2B Apli, Partydul Kiss FM, Alex Super Beats, Naty Loves Monday, Fraţii Jdieri și Dinsubsol, oferind o experiență muzicală memorabilă.

Organizatorii au adus la Oradea Arena artiști cool pentru cel mai așteptat eveniment urban dedicat tinerilor. Indiferent de preferințele muzicale, artiștii i-au încântat cu sound-uri rock, pop, hip-hop și electronic music.

Pe lângă concertele captivante, participanții s-au putut bucura de o serie de activități urbane, de la jocuri arcade și gaming, la zone de relaxare și colțuri foto Instagram. O atracție deosebită a festivalului a fost expoziția de pantofi sport, curatoriată de Resell Barna și Maniack snkrs, unde au fost expuse cele mai exclusiviste ediții de sneakers, unele evaluate la mii de euro.

În plus, participanții au avut acces la o varietate de opțiuni culinare, de la delicii street food la baruri cu băuturi alcoolice și răcoritoare.

Festivalul a fost organizat de Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea, în colaborare cu Eagle Festival, Uniunea Studenților din Oradea - USO și Consiliul Județean al Elevilor Bihor.