Elevii clasei I B de la Liceul Don Orione din Oradea au prezentat luni, 11 iunie, în sala de sport a liceului, serbarea de sfârşit de an şcolar, sub atenta îndrumare a învățătoarei lor, prof. Anca Țîrtea.

Serbarea a cuprins poezii dedicate Abecedarului și celorlalte discipline studiate, dar și cântece dedicate vacanței și copilăriei. Îmbrăcați în mod festiv, copiii au purtat pe cap o coroniță cu litera pentru care au recitat o poezie. Întregul program a fost pregătit de elevii clasei I B, sub coordonarea învățătoarei lor, prof. Anca Țîrtea. A fost un moment plin de bucurie și emoție pentru toți cei prezenți - părinți, bunici, frați, surori, verișori, unchi și mătuși care i-au susținut pe copii cu aplauze, i-au filmat și fotografiat minute în șir. La final, școlarii au fost răsplătiți cu diplome, cărți și medalii.

„A fost o bucurie să realizăm această serbare dedicată anului școlar. Așteptăm cu drag vacanța de vară, care se apropie cu pași repezi. Le urez copiilor să aibă parte de multe bucurii și împliniri alături de familiile lor”, ne-a declarat prof. Anca Țîrtea.

Chiar și pentru cei mai mici dintre școlari, a fi elev la ,,Don Orione” este o cinste: cinstea de a fi printre cei mai buni, astfel încât, peste ani, să poți duce cu mândrie bunul nume al acestei școli.