200 de arbori au fost plantați, în Oradea, ca urmare a parteneriatului încheiat între Consiliul Județean Bihor și Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

Unsprezece primării fac parte din acest proiect, printre acestea aflându-se și Primăria Oradea. Arborii au fost donați de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii și au fost plantați de către Direcția Tehnică.

În Oradea, plantările au avut loc în perioada 15-19 noiembrie pe următoarele amplasamente: Calea Aradului, lângă blocurile ANL - 27 de bucăți de arbori; Calea Aradului, zona verde între BricoDepot și Pasajul rutier - 28 de bucăți de arbori; strada Ogorului, scuarul cuprins între Leroy Merlin și sens giratoriu pasaj rutier Piața 100 - 25 de arbori și 29 de arbuști; spațiul verde aferent pasajului rutier lângă Selgros - 67 de arbori; strada Ogorului, aliniament vizavi de fostul CET II și Hidroelectrica - 27 de bucăți; strada Clujului, bancheta pasaj rutier (ambele părți) - 26 de arbori și 36 de arbuști.

În cadrul proiectului au fost plantate următoarele specii: frasin - 73 de buc, Koelereuteria-54 de bucăți și Hibiscus - 65 de bucăți.