Joi, 21 mai, şi vineri, 22 mai, reprezentanții Eco Bihor și ai Fundației Comunitare Oradea, precum și angajații Primăriei Oradea au plantat 250 de arbori în diferite locații din municipiu.

Acţiunea de plantare a fost posibilă în urma donației SC Veky Garden SRL, din comuna Biharia. Cei 250 de arbori la ghiveci sunt din speciile jugastru, carpen și mesteacăn.

Primii voluntari care s-au implicat în acţiune joi, 21 mai, au fost voluntarii din cadrul SC ECO Bihor și Fundației Comunitare Oradea. Aceştia au plantat 55 de arbori în Parcul de lângă Sala Sporturilor, Parcul de lângă ștrandul Ioșia, scuarul Piteștilor/Meșteșugarilor. Vineri, 22 mai, Primăria Municipiului Oradea prin angajații-voluntari,  a desfășurat o acțiune de plantare în scuarul de la intersecția străzilor Sucevei/Vlahuța/Horea, pe strada Feldioarei/spațiu de joacă, Parcul 22 Decembrie, parcul Ion Păun Pincio, parcul Seleuș, parcul Onisifor Ghibu, strada Podului, rambleu Podului, de-a lungul pistei de biciclete de pe strada Corneliu Baba spre Sântandrei, pe strada Matei Corvin/spațiu de joacă.