Începând de mâine, 7 noiembrie, circulaţia în sensul giratoriu de la intersecția străzii Universității cu drumul de centură, care urmează să fie desființat, se va desfășura pe o singură bandă.

În 21 noiembrie, se va închide circulația din centură înspre strada Universității, inclusiv banda de circulație a centurii pe direcția Borș dinspre Cluj.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, 4 noiembrie, la solicitarea constructorului, instituirea restricțiilor de circulație pentru obiectivul de investiție ,,Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și strada Universității”. Astfel, de joi, 7 noiembrie, începe demontarea parapeților aferenți sensului giratoriu de la intersecția străzii Universității cu drumul de centură, care urmează să fie desființat. Banda din mijloc a sensului va fi blocată, circulația din sens urmând să se desfășoare pe o singură bandă. „Aceste lucrări sunt necesare pentru translatarea sensului giratoriu actual înspre accesul la Parcul Industrial 2, pentru realizarea benzii de ocolire a pasajului  la ieșirea de pe strada Universității”, menţionează Primăria Oradea.

Totodată, comisia de circulaţie a aprobat închiderea circulației din centură înspre strada Universității, inclusiv banda de circulație a centurii pe direcția Borș dinspre Cluj, începând din data de 21 noiembrie. Circulația rutieră în această perioadă se va derula pe o singură bandă pe sens pe șoseaua de centură, în zona de construcție a noului pasaj. Prin închiderea accesului în centură din strada Universității, circulația va fi deviată pe strada Islazului. Aceste restricții vor fi în vigoare până la începutul lunii aprilie 2020.