Două străzi din cartierul Grigorescu, Fabian Imre și Stelian Vasilescu, respectiv una din cartierul Tineretului, Victor Papilian, au fost modernizate.

Ultimul strat de asfalt a fost turnat pe toate cele trei străzi în cursul săptămânii trecute, urmând ca până la finalul lunii noiembrie, după trasarea marcajelor și montarea indicatoarelor rutiere, străzile să asigure toate condițiile necesare participanților la trafic.

Împreună, cele trei străzi au o lungime de peste 2 kilometri. Lucrările de modernizare au început în primăvara acestui an și au constat în: realizarea canalizării pluviale și modernizare, amenajarea trotuarelor și a accesurilor la proprietăți, amenajarea spațiilor verzi între trotuare și limitele de proprietate, iar la strada Papilian s-a realizat și iluminatul public.

Lucrările au fost efectuate de Global Industrial. Valoarea totală a lucrărilor pentru strada Victor Papilian a fost de 2.059.697,47 lei, în timp ce valoarea contractelor de lucrări pentru celelalte două străzi, Fabian Imre și Stelian Vasilescu, a fost de 2,1 milioane lei.

În prezent, în cartierul Grigorescu sunt în curs de modernizare mai multe străzi, acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023.