Primăria Marghita, unul dintre cei șase câștigători ai locului I în cadrul concursului „Campionatul bihorean al curățeniei” - ediția 2021, a investit premiul de 100.000 lei în reabilitarea unui loc de joacă pentru copii.

Situat pe strada Aleea Înfrățirii, parcul are o suprafață de 1.324 mp. „Prin proiectul de reabilitare s-au efectuat lucrări de amenajare a spațiului, cu elemente decorative (scoarță, pietriș) și plante ornamentale. S-au montat aparate de joacă pentru copii cu vârstă cuprinsă între 1-14 ani: leagăn dublu, carusel, jucărie pe arc, structură agilitate cu circuit aventură exterior, un echipament calistenic și două aparate de fitness exterior pentru adulți și s-au pictat jocuri educative pe asfalt. Ținând cont de siguranța copiilor, spațiul de joacă este prevăzut cu pardoseală elastică în zonele aparatelor”, menţionează Consiliul Judeţean Bihor.

Pentru a realiza lucrările de reabilitare, Primăria Marghita a suplimentat premiul câștigat cu suma de 50.000 lei, valoarea totală fiind astfel 150.000 lei.