A fost finalizată turnarea primului strat de asfalt pe strada Dumitru Chirilă din Cartierul Grigorescu, urmând să fie asfaltate și trotuarele, precum și accesurile la proprietăți.

„În cadrul lucrărilor s-a realizat canalizarea pluvială, terasamentele, s-au montat bordurile, fiind amenajate trotuarele și accesurile la proprietăți. În continuare, se va turna stratul final (de uzură), se vor monta indicatoarele și vor fi realizate marcajele rutiere”, precizează Primăria Oradea.

Lungimea străzii este de cca 450 m. Lucrările sunt executate de firma Global Industrial, valoarea acestora fiind de cca 979.451 lei.

În Cartierul Grigorescu se desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor. Dacă la începutul acestei luni, se turna primul strat de asfalt pe str. Mircea Zaciu, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Stroescu și Halasi Gyula, acum s-a finalizat turnarea primului strat și pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Stroescu și Nojoridului.

Strada Micea Zaciu are o lungime de aproape 700 m. În cadrul lucrărilor de modernizare, s-au realizat canalizarea pluvială, terasamentele, au fost montate bordurile și sunt amenajate trotuarele și accesurile la proprietăți.

Lucrările de modernizare a străzii Mircea Zaciu au fost executate tot de Global Industrial, valoarea contractului de lucrări fiind de 1,4 milioane lei.