Pe strada Ștefan Lupșa din cartierul Grigorescu a fost turnat primul strat de asfalt. Începute în urmă cu două luni, lucrările au avansat într-un ritm bun, executantul reușind să aducă lucrarea într-un stadiu avansat, într-o perioadă scurtă de timp.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Oradea, deși termenul pentru finalizarea investiției este data de 5 septembrie 2023, lucrările de modernizare vor fi terminate până la începutul lunii august, cu circa o lună în avans. Constructorul PORR a început deja operațiunea de aducere a căminelor la viitoarea cotă a stratului de uzură. De asemenea, vor fi finalizate trotuarele și spațiile verzi. După turnarea stratului asfaltic de uzură, strada va fi trasată și marcată cu indicatoare rutiere.

Strada are o lungime de 385 de metri, iar investiția Primăriei Oradea se ridică la 1.249.885,45 lei, cu TVA inclus. Reamintim că alte două străzi din cartierul Grigorescu, Eugen Groza și Eugen Potoran, au fost finalizate, în primăvara acestui an.  În prezent, în cartierul Grigorescu sunt în curs de modernizare mai multe străzi, acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023. Este vorba despre străzile Vasile Stroescu, Corneliu Zdrehuș, Jurcsak Tibor, Jean Săndulescu, Boda Oszkar, Mircea Zaciu, Fabian Imre, Dumitru Chirilă, Iosif Pervain, Alexandru Pele și Mihail G. Samarineanu.