Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de miercuri, 22 iunie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 37 TDI, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Aleea Peneș Curcanu, nr. 28.

„Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului. În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii”, menţionează Poliţia Locală.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.