Camera de Comerț și Industrie Bihor a găzduit, miercuri, evenimentul de lansare a Serviciilor de călătorie destinate companiilor din Oradea de către agenţia Christian Tour.

Evenimentul s-a adresat companiilor din Bihor cărora agenția Christian Tour le oferă condiţii comerciale şi operaţionale personalizate pentru serviciile de călătorie - cazare pe termen scurt şi termen lung, emitere bilete de avion, transport terestru, organizări de evenimente tip conferinţe, team building-uri, workshop, seminarii - servicii de negociere cu furnizorii în numele companiei, consiliere în elaborarea şi implementarea politicii de călătorie, precum şi beneficii pentru vacanţele personale ale angajaţilor. Firmele din Bihor pot beneficia de servicii integrate, de la transport, cazare sau servicii de organizare evenimente business, la preţuri preferenţiale. Companiile îşi pot optimiza astfel costurile şi îşi pot răsplăti şi angajaţii, agenţia Christian Tour oferind reduceri şi pentru vacanţele personale ale acestora.

„Chiar dacă în piață suntem foarte cunoscuți pentru concediile și vacanțele reușite în toate colțurile lumii, portofoliul nostru include și o suită de servicii pentru călătoriile sau evenimentele de business. Fie că este vorba de evenimente exclusiviste, în cerc restrâns, de câteva persoane, sau de conferințe, congrese și alte evenimente grandioase de până la 2000 de persoane, avem experiența, calificarea și creativitatea să ne ocupăm de fiecare detaliu de planificare și implementare. Avem la activ sute de evenimente complexe și memorabile, în care am economisit timp, respectând bugetul și regulile companiilor, am găsit soluții în timp real pentru orice element neprevăzut apărut, am rezolvat situații complexe, bazându-ne pe seriozitatea partenerilor și furnizorilor noștri de încredere și am obținut acel lucru din ce în ce mai rar întâlnit într-o lume plină de experiențe de tot felul: entuziasmul participanților”, a declarat Cristian Pandel, CEO & președinte Christian Tour.