Luni, 26 iulie, de la ora 20.00, orădenii sunt invitaţi să vizioneze spectacolul „13 luni”, o comedie despre visul american în regia lui Alex Mihail, al cărei protagonist este actorul Alex Moustache. Seara va fi completată de tânăra Andreea Maria care va prezenta o parodie care o are în prim-plan pe senatoarea Diana Şoşoacă.

 

Axel Moustache, actor al Teatrului Național București, a absolvit în anul 2004 UNATC Bucureşti la clasa regretatului Adrian Pintea. Este membru fondator al trupei Improvisneyland. Spectacolul „Treisprezece luni” a fost regizat de Alex Mihail (New York). „După treisprezece luni de așteptare, Axel e la doar câteva minute de marea schimbare existențială - doar la un telefon distanță. Va suna sau nu va suna? - Este față în față cu șansa vieții sale. Aici vom afla care este prețul succesului”, se arată în prezentare.

În aceeaşi seară, orădenii pot viziona şi o parodie susţinută de o tânără talentată, actor amator din spaţiul independent, Andreea Maria. În parodia pe care o va prezenta, Andreea ne va arăta, prin intermediul unui text pamflet, o senatoare, Diana Şoşoacă, care-şi doreşte să trăiască într-o lume mai bună.
„Uneori, planurile noastre nu coincid cu cele ale destinului, astfel că lucrurile trebuie luate aşa cum vin. Am trecut prin multe şi vreau să ofer publicului o fărâmă din sufletul meu. Viaţa e plină de surprize, unele chiar şi nemeritate. Sunt unele lucruri care ţin de noroc, pe care este absolut esenţial să-l ai. Mă consider un om corect, cu coloana vertebrală, care nu acceptă să faci  anumite compromisuri. Tinerii talentaţi merită promovaţi. Uneori însă, acest lucru este înţeles greşit. Invit publicul, pentru ca, prin parodia mea, să îi binedispun pe toţi, să vină la o porţie adevarată de râs.”

Biletele, la preţul de 30 de lei, se pot găsi online, pe site-ul iabilet.ro, capacitatea fiind de 80 de locuri,.
Link-ul de unde pot fi achiziţionate biletele: https://www.iabilet.ro/bilete-seara-de-teatru-pentru.../