Iubitorii de teatru au parte de o propunere inedită în această săptămână. Patzan Comedy Club şi Teatrul Regina Maria îi invită la spectacolul Întoarcerea acasă, de Ştefan Caraman, în interpretarea tinerei actriţe Giorgiana Coman.

Spectacolul se va juca joi, 29 iulie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia. „Mamă, diseară e spectacol, trebuie neapărat să merg. Am auzit că e una acolo care recită un monolog sau așa ceva, una cam sărită, cam țăcănită, vorbește despre viața ei personală la teatru, trebuie neapărat să o văd și pe asta!”. Aşa începe sinopsisul unui one woman show care promite să aducă bună dispoziţie spectatorilor. Cu condiţia ca aceştia să fi împlinit cel puţin 16 ani, aşa cum explică organizatorii. Spectacolul, spun ei, e „o împletitură armonioasă între Adevărat și Fals”.  Un one woman show în care orădenii o vor revedea pe tânăra actriţă Giorgiana Coman. „E Giorgiana Coman? Sau e Giorgiana Coman în rolul Giorgianei Coman? Cine se întoarce de acasă? Pe note de ukulele și câțiva pași stângaci de balet această actriță încearcă să-și spună povestea. Dar care este adevărul? De fapt nici nu trebuie sa faci prea mult. Ascultă! Privește! Privește cu atenție, interesat! Cu siguranță o să vezi!”, se mai arată în descrierea spectacolului.

Spectacolul este de fapt o luptă între alter-egourile personajului feminin, care încearcă să se descopere pe sine, arătându-şi măştile publicului.
Biletele au fost puse în vânzare  la Agenția Teatrului  (https://teatrulreginamaria.ro/ro/bilete) şi online pe Eventim.ro: https://www.eventim.ro/.../intoarcerea.../performance.html
Accesul publicului la reprezentațiile programate în sălile de spectacol ale Teatrului Regina Maria se va face cu respectarea strictă a următoarelor reguli: purtarea corespunzătoare a măștii, dezinfectarea mâinilor, termoscanarea la intrarea în instituție, menținerea distanțării de minimum 1,5 m.