În pragul Sărbătorilor de iarnă, tânărul artist Florin Gherlea aduce în casele celor dragi și celor care îi ascultă muzica un colind (cover) din folclorul românesc, intitulat „Din cer senin”.

 

„De-a lungul anilor, mi-am fãcut un obicei ca, în perioada Sărbătorilor de iarnă, să vin în casele celor dragi și celor care îmi ascultă muzica cu un colind din folclorul românesc. Nici în acest an nu dau la o parte așa zisa tradiție și vă prezint, din suflet pentru suflet, așa cum îmi place mie să spun, cel mai nou (cover) al colindului „Din cer senin”, care să vestească Nașterea Domnului”, spune Florin Gherlea.

„Cu ocazia acestui colind, vă urez tuturor Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi, să aveți parte de multă sănătate, pace, liniște, fericire și, nu în ultimul rând, de iertare, întâmpinând, astfel, un an nou cu prosperitate”, mai spune tânărul artist.

Noul colind poate fi ascultat accesând canalul YouTube, la https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Utq8m9JvUpE).

Un alt colind interpretat de Florin Gherlea este „Colo’n Josu”, care poate fi ascultat tot pe YouTube, la https://www.youtube.com/watch?v=vc9K8SO1MFU