Vineri seara de la ora 19.00 în casa de cultură al comunei Vadu Crișului, în cadrul unui proiect co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național se va juca piesa de teatru „Bordel 2.0”

Așa cum sugerează și titlul, spectacolul se centrează în jurul unui subiect delicat, prostituția generează o poveste ce pune accentul pe slăbiciunile, frustrările și nevoile ființei umane.

„Consider necesar acest gen de spectacol în contextul teatral actual deoarece pune în lumina reflectoarelor o realitate nu pentru a o condamna ci pentru a oferi posibilitatea reflexiei și a unui dialog sincer. Faptul că spectatorii sunt distribuiți într-un rol activ permite o conștientizare mai puternică a fenomenului de proxenetism.” afirma Andreea Iacomiță, regizorul spectacolului.

Bordel 2.0 este povestea unor opțiuni greșite care sunt camuflate în interiorul unor ambalaje frumoase. Costume, machiaj, parfum cu iz de show musical invită spectatorul într-o călătorie spre o realitate ignorată: traficul de carne vie; un spectacol despre acele momente în care ne lăsăm păcăliți de propriile vise ce, fără să ne dăm seama, au devenit iluzii care ne distrug încet.

Regie și text: Andreea Iacomiță; scenografie: Ruxandra Preda; distribuția: Nicoleta Moscalenco, Cătălina Florea, Silviu Lupescu, Elena Asofiei, Andrei Rosz.

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile!

I.H.