În deschiderea stagiunii cu numărul 7, 2019-2020, Trupa TincArt prezintă, în premieră publicului tincan, comedia „Hotel Baumann”, sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 18.00.

 

Întrucât Centrul Cultural din Tinca este cuprins într-un amplu proces de modernizare și dotare, piesa de teatru va fi jucată în sala mare a restaurantului Stațiunii Băile Tinca.

Această piesă este o creație proprie a trupei TincArt, scenariul fiind semnat de coordonatorul trupei de amatori, profesorul Iuliu Orban, iar din distribuție vor face parte elevii de liceu ai Liceului Teoretic ,,Nicolae Jiga” din Tinca: Patrik Bucsko, în rolul croitorului Miți Săpunaru, Alexandra Ciotea, în rolul Miresei, Cătălin Mihali, în rolul Savu HD, Paula Judea, în rolul Margareta, Cătălin Teglaș, în rolul Hans, Flavius Dănilă, în rolul Mirelui, Anasztazia Koteles, în rolul Heidi, Viktoria Varadi, în rolul detectivului, alături de doamna profesor Carmen Monica Anton, veterana trupei, în rolul marchizei Louise HD, doamna asistent social de la Primăria Tinca, Simona Georgiana Țărău, în rolul cameristei de la hotel și, nu în ultimul rând, doamna educatoare de la GPP nr. 1 Tinca – GPN Gurbediu, Ana Condoroș, interpretând rolul patroanei hotelului, Hilda Baumann.

Prezentarea acestei piese de teatru este posibilă datorită sprijinului acordat de Primăria Comunei Tinca, în persoana domnului primar, ing. Coste Teodor, de Farmacia Codins din Tinca, doamna farmacist Adriana Florea și de conducerea Stațiunii Băile Tinca.

Toți cei interesați sunt așteptați cu drag la eveniment!