Perechile Clubului de dans Exclusive au reprezentat,  în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, România la două competiții internaționale, unde au obținut rezultate remarcabile, făcându-ne mândri că suntem români.

În Vigevano, Italia, perechea nou formată Șerban Clit - Aurora Gioncada a participat la prima ei competiție împreună, unde a obținut medalia de aur la categoria juniori 2 dansuri standard.

Perechea formată din Lorincz Andrei - Roxana Luncan a obținut, după un adevărat maraton de competiții dansate într-o zi, următoarele premii: medalie de argint la categoria juniori 2 dansuri standard, locul 6 la categoria juniori 2, dansuri latino, locul 8 la categoria tineret dansuri standard și locul 25 la categoria tineret dansuri latino.

În același timp, tinerii Paul Pascar-Marisa Răsădean (pereche mixtă a clubului Exclusive și Magnum VRD) au reprezentat România în Maribor, Slovenia, unde au obținut: medalie de aur la categoria juniori 2 dansuri latino, medalie de aur la categoria junior 2, zece dansuri (latino și standard) și medalie de argint la categoria juniori 2, dansuri standard.

De asemenea, aceștia au reușit ca, în urma acestor rezultate, să se claseze pe locul 1 în Clasamentul European la categoria juniori 2, dansuri latino în anul 2019.

„Dorim să felicităm cele trei perechi participante pentru prestația și rezultatele obținute și să mulțumim părinților pentru sprijinul financiar și moral. Ne mândrim cu voi! Mult succes în continuare și putere de muncă!”, a transmis conducerea Clubului Exclusive Oradea.