Teatrul Regina Maria informează orădenii că reprezentaţiile spectacolului Revizorul, de N.V. Gogol, regia Petru Vutcărău, programate astăzi, şi mâine, 15 octombrie, se suspendă din motive medicale.

Reprezentanţii instituţiei le oferă orădenilor care şi-au achiziţionat bilete mai multe opţiuni, după cum urmează:

Spectatorii care și-au achiziționat bilete la una dintre cele două reprezentații pot: să participe la spectacolul Arta adulterului programat în data de 21 octombrie. De asemenea, aceştia pot opta pentru vizionarea spectacolului Tartuffe programat în data de 31 octombrie. Publicul poate alege oricare alt spectacol care va fi programat în lunile noiembrie și decembrie 2021 la Trupa Iosif Vulcan (exceptând premierele), cu condiția să confirme din timp prezența și cu mențiunea că există posibilitatea să le fie atribuit alt loc decât cel de pe bilet; în acest sens, spectatorii sunt rugaţi să scrie un e-mail la adresa: organizare.trm@gmail.com, la care să adăuge o fotografie cu biletele;
De asemenea, publicul poate alege să participe la spectacolul Revizorul când acesta va fi reprogramat, sau să solicite returnarea contravalorii biletelor. În acest ultim caz, cei care doresc contravaloarea biletelor pot trimite un e-mail la adresa teatrulreginamaria@yahoo.com.