Într-o atmosferă boemă, înconjurat de foarte mulți prieteni și admiratori, cunoscutul solist de muzică folk orădean Raul Silaghi a revenit la Cafeneaua Literară Joy’s din municipiul Arad, unde a susținut un super concert și a lansat melodia și videoclipul „De-ar fi să vii”.

Împreună cu Marius Pop, chitaristul de la Celelalte Cuvinte, solistul de muzică folk orădean Raul Silaghi a imprimat la „Rootz Music Production”  melodia „De-ar fi să vii”, pe versuri de Nicolae Perțe. Pe lângă aranjamente muzicale, Marius Pop l-a sprijinit și cu acele solouri de chitară, care colorează melodia. Melodia a fost lansată miercuri, 5 aprilie, la Cafeneaua Literară Joy’s din municipiul Arad. Actorii din videoclip sunt: Florin Oprean, Izabela Vekaș, Rodica Vekaș, Alina Țopa, Marcel Ionescu, Ioan Draga și Dan Stoica.

 „Lansarea videoclipului „De-ar fi să vii..., semnat de Raul Silaghi, este o piesă romantică. Prin această piesă, artistul ne arată cum ar trebui să iubim, să nu înlocuim persoanele din viața noastră, ci să luptăm pentru persoana iubită. Această piesă este trecută în coloana sonoră a filmului Ultimul Baranov Sezonul II”, a declarat regizorul Dan Merișca pentru adevarul.ro.

Solistul de muzică folk Raul Silaghi spune că l-a întâlnit pe Dan Merișca la Festivalul de la Bulci.

„Un festival de care am rămas foarte plăcut surprins. Acolo ne-am cunoscut și am început colaborarea. La foarte puțin timp am și făcut un videoclip la melodia „Sfat”, o parodie muzicală, un pamflet. Mi-a plăcut ce a ieșit și am continuat seria de videoclipuri. E prima oară când fac o piesă pentru un film Aradul reprezintă un loc frumos, mi-l aduc aminte încă din studenție. Mereu am venit cu plăcere, deoarece sunt atâția oameni faini într-un singur loc”, a declarat Raul Silaghi.

Cunoscutul solist de muzică folk a început să cânte încă din adolescență, însă o perioadă bună s-a lăsat, deoarece s-a apucat de asigurări, apoi, după 20 de ani, a revenit la muzică și de atunci participă la numeroase evenimente și seri organizate în zona de Vest a României.

Printre actorii filmului „Ultimul Baranov” sunt și doi doctori. Este vorba despre Dan Merișca, care este medic stomatolog, și Dan Stoica, cunoscut medic dermatolog.