Teatrul Arcadia îşi invită spectatorii mari şi mici, dar nu mai mici de 9 ani, la premiera spectacolului „Mult aer pentru nimic”, în regia Deliei Gavliţchi. Spectacolul se va juca la Sala Arcadia, vineri, de la ora 19.00, şi sâmbătă, de la ora 11.00.

„O familie normală se pregăteşte pentru o reuniune normală. Întâlnirea are aer de sărbătoare, pentru că e ziua bunicului. Dar, dintr-odată, încep să se petreacă lucruri care numai normale nu sunt! Oare se deschid porţile către o lume magică sau le joacă cineva o farsă? Mult aer pentru nimic este un spectacol nonverbal, destinat întregii familii, ce îşi propune să captiveze atenţia şi interesul spectatorilor de orice vârstă, deschizând porţile către o lume colorată şi plină de personalitate. Cu toţii am văzut măcar un balon la viaţa noastră, dar, cu siguranţă, nimeni nu va mai privi acest obiect la fel după ce va vedea Mult aer pentru nimic”, se arată în descrierea spectacolului. Un show plin de culoare şi de haz, în care publicul va recunoaşte tablouri emblematice de reuniuni preţioase şi festive cu familia întregită. Unchi, mătuşi, nepoţi, părinţi şi bunici, strânşi la ceas aniversar, vor evada într-o lume nouă şi fascinantă, plină de aventuri. Spectacolul beneficiază de video mapping, realizat de artista Ioana Bodale, ajutându-i pe copii să creadă în magie.
Din distribuţie fac parte actorii: Florian Silaghi, Andrei Fazecaș, David Constantinescu, Daniela Purcărea, Calița Nantu, Alexandru Pop, Giorgiana Coman și Carina Bunea. Regia este semnată de Delia Gavliţchi, care se află la a doua colaborare cu trupa Arcadia, după spectacolul Omuleţ, iar scenariul a fost creat de Anca Cucu-Popescu. Muzica a fost creată de Adrian Cimpoeşu, iar scenografia, de Răzvan Chendrean.

Din pricina condițiilor care trebuie respectate pentru siguranța tuturor participanților, accesul în sală se va face în limita a 60 de locuri. Purtarea măștii în incinta teatrului este obligatorie. Spectatorii sunt rugaţi să respecte întocmai indicaţiile şi săgeţile care îi indrumă spre sala de spectacol, încă de la intrarea în hol. De asemenea, pentru public a fost montat un aparat de dezinfectat la intrarea în foaier. Bilete la spectacole pot fi achiziționate pe eventim.ro sau cu o oră înainte de spectacol, la fața locului. De asemenea, de astăzi, va fi deschisă şi casieria Teatrului Regina Maria, chiar în locaţia obişnuită, la parterul teatrului din Piaţa Regele Ferdinand.

Foto: Catalin Grigoriu