Îndrăgita interpretă de muzică populară Florica Zaha împlineşte astăzi, 15 septembrie, o frumoasă vârstă, zi pe care ne-a mărturisit că şi-o va petrece alături de familie.

Pentru cunoscuta cântăreaţă, anul acesta a fost unul fructuos, cu participări nenumărate la diferite evenimente din judeţ. Şi perioada următoare se arată la fel de bogată din punct de vedere artistic, având în vedere că a fost invitată să cânte cu prilejul mai multor manifestări cultural-artistice. Florica Zaha şi-a amintit cu nostalgie că primul premiu din cariera sa l-a obţinut la concursul „Mândru-i cântecu-n Bihor" şi că lansarea ei propriu-zisă a avut în cadrul emisiunii-concurs „Floarea din grădină". Pentru cei care nu ştiu, Florica Zaha este licenţiată în Drept, la Universitatea din Timişoara, însă nu a profesat niciodată, rămânând dedicată cântecului popular pe care l-a iubit întotdeauna. Are o colecţie frumoasă de costume populare, dintre care unele au peste 100 de ani. Albumele sale, 14 la număr, s-au bucurat de succes în rândul iubitorilor de muzică populară, cel mai recent fiind „Steaua mea cea norocoasă". Florica Zaha crede că fiecare dintre noi are o stea norocoasă, important este să creadă în ea. Are doi copii, Roxana şi Aurel, care sunt lumina ochilor ei.

De ziua ei de naştere, Florica Zaha ne-a mărturisit că îşi doreşte sănătate pentru ea şi familia ei, să fie pace pe pământ şi toţi oamenii să fie fericiţi.