La doar 4 ani, orădeanca Brianna Fora a fermecat juriul, echipa de producție și publicul într-un număr fantastic. Micuța artistă a interpretat piesa „Guguștiucul”, iar jurații au fost impresionați de câtă siguranță emana în timpul reprezentației.

Next Star a revenit cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20.00, emisiunea prezentată de Dan Negru aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Prima ediție din acest sezon a avut în distribuție copii super talentați în diferite domenii și un juriu nou, format din: Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa.

Dintre sutele de copii prezenți la preselecțiile din toată țara, au fost selectați cei mai buni, printre ei aflându-se și câțiva dintre copiii super talentați, membri ai Asociației Star Vivere Oradea.

În prima ediție Next Star, Brianna Fora a făcut senzație. La doar 4 ani, a fermecat juriul, echipa de producție și publicul într-un număr fantastic. Micuța a interpretat piesa „Guguștiucul”, iar jurații au fost impresionați de câtă siguranță emana în timpul reprezentației.

„Wow, nu se poate!”, a exclamat Loredana Groza, fiind uimită de reprezentația fetiței, care imediat ce a încheiat momentul i-a „aliniat” pe jurați: „Deci, v-a plăcut?”

Cu inocență, candoare, spontaneitate și inteligență, orădeanca a cucerit inimile tuturor. Momentul său a devenit viral, replicile sale spumoase făcând deliciul internauților, iar like-urile și comment-urile abundă pe canalul youtube al Next Star-ului, unde mica vedetă a adunat un număr impresionant de vizualizări. Micuța artistă orădeancă mai poate fi votată pană marți și, astfel, o vom putea revedea în Finala de Popularitate a show-ului Next Star.

„Este o fetiță adorabilă, „crocantă”, „ronțăibilă” și incredibil de isteață. O ador, și mă bucur enorm că am avut fler intuind perfect talentul extraordinar al acestui copil minunat!”, afirmă prof. Valeria Dinu Mișcuția, președinta Asociației Star Vivere.