Maestrul Vladimir Lungu va dirija concertul ,,Ceaikovski Unlimited”, avându-l ca solist pe Mihai Diaconescu la ineditul pian Concert Grand 280 VC - Vienna Concert.

 

Evenimentul va avea loc joi, 22 iulie, de la ora 20.00, în curtea Episcopiei Romano-Catolice din Oradea. Programul serii va cuprinde Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în Si bemol major, op. 23, și Uvertura - Fantezie „Romeo și Julietaˮ, de P.I. Ceaikovski.

În caz de vreme nefavorabilă, concertul simfonic se va ține vineri, 23 iulie, de la ora 20.00.

„Având în vedere ultimele reglementări în acest sens, așteptăm publicul meloman la acest concert în aer liber, cu obligativitatea purtării măștii de protecție și respectarea normelor de protecție sanitară, fără a fi nevoie de prezentarea dovezii vaccinării împotriva virusului SARS-COV-2, a testului RT-PCR sau a testului antigen rapid”, anunță reprezentanții Filarmonicii orădene.

Sponsorizați de Bösendorfer prin UnaCorda.ro, pe scenă va fi prezentat cu această ocazie ineditul pian Concert Grand 280VC – Vienna Concert, un instrument care surprinde de fiecare dată atât artiștii, cât și publicul auditor.

„Ținem, pe această cale, să le mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri: Consiliul Județean Bihor, Primăria municipiului Oradea, Teatrul Regina Maria, Teatrul Szigligeti, Visit Oradea, Bosendorfer prin UnaCorda.ro,  D&C Oradea, Utopium Oradea, Zile și Nopți Oradea. De asemenea, aducem mulțumiri Episcopiei Romano-Catolice și, în special, domnului episcop Böcskei László, pentru că ne pune la dispoziție această locație superbă”, mai transmit organizatorii evenimentului.

Prețul biletului la acest concert este 40 lei.