Tinerii bihoreni care scriu poezie sunt invitaţi să-şi trimită creaţiile pe adresa Teatrului Regina Maria. Instituţia de spectacole le reaminteşte că va avea loc o selecţie în vederea realizării unui spectacol de poezie intitulat Tinereţea liricii orădene.

 

Spectacolul Tinereţa liricii orădene va avea premiera în data de 21 martie anul viitor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei. Proiectul este realizat cu scopul de a promova valoarea  poetică a versurilor tinerilor orădeni şi este continuarea spectacolului de poezie „Mozaic poetic orădean”, care i-a reunit pe scenă, sub îndrumarea actorului Eugen Țugulea, pe câțiva dintre cei mai apreciați poeți orădeni.

Concursul se adresează tinerilor poeți orădeni care au vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să trimită un număr de 3-5 poezii, creație proprie, tipărite, vor fi trimise într-un plic sigilat, semnat doar cu numele mic (de ex. Ioan/Ioana) sau un pseudonim scurt, la următoarea adresă: Teatrul Regina Maria, Piața Ferdinand nr. 6, cod 410021, Oradea, jud. Bihor, cu mențiunea: „Pentru spectacolul de poezie”, până la data de 31 iulie (data poștei).

În acelaşi plic cu lucrările de creaţie se va introduce un alt plic, sigilat, care va cuprinde datele de contact ale autorului (nume, adresă și număr de telefon). Plicul va fi deschis numai după selectare poeziilor ce vor face parte din spectacol, pentru a fi identificați autorii acestora.
O altă modalitate de înscriere este trimiterea unui e-mail cu poeziile la adresa

secretariat.literar.trm@gmail.com, cu mențiunea: „Pentru spectacolul de poezie”.

Termenul final pentru depunere este 31 iulie.