Spectacolul Leonce și Lena este, fără îndoială, un hit al Teatrului Regina Maria, iar Concertul Leonce şi Lena, aşa cum a fost adaptat şi prezentat orădenilor duminică, 21 iunie, în Cetate, s-a dovedit un show de care publicul spectator avea cu adevărat nevoie.

Pentru că la Concertul Leonce și Lena nu a plouat, ci a plouat torențial, într-o zi de pomină care a adus inundații în Oradea și în județ. Cu toate acestea, publicul, echipat corespunzător cu geci, umbrele şi pelerine de ploaie, a urmărit show-ul până la capăt, răsplătind artiştii cu aplauze îndelungi. Sold Out, la fel ca spectacolul Creştini - primul prezentat în aer liber de Trupa Iosif Vulcan, Concertul Leonce şi Lena a fost special şi pentru că actrițele Mihaela Gherdan și Alina Leonte şi-au reluat rolurile după o pauză îndelungată şi pentru că un nou artist a urcat pe scenă: Ghiță Daniel Cristian, basist al trupei Dj Project, a cântat alături de actorii Trupei Iosif Vulcan.

„Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor spectatorilor care au venit azi la Leonce si Lena și care au înfruntat ploaia, până la capăt! Pentru genul ăsta de oameni îmi doresc în continuare să fac teatru! Sunteți senzaționali și vă iubesc. Același mesaj îl am și pentru cei care au văzut doar jumătate din Creștini. Sunt sigur că și ei ar fi rămas până la capăt, în ciuda ploii torențiale, dar, din păcate, atunci tehnica a capotat. Nicio problemă, învățăm, ne adaptăm și vă așteptăm în continuare” , a transmis pe facebook actorul Richard Balint. Mulţumiri spectatorilor a transmis şi actriţa Adela Lazăr: „Vă mulțumim din suflet pentru seara aceasta absolut extraordinară, ați venit într-un număr atât de mare, deși știați că va ploua, și ați stat, și v-ați bucurat alături de noi. Vă iubesc mult! Ce seară!”
Orădenii se pot bucura în cotinuare de reprezentaţii în aer liber şi, poate, de seri senine, în 24 şi 25 iunie, de la ora 20.30, când la scena mobilă din Cetate se va juca spectacolul Îndrăgostiţii din Ancona. Biletele pot fi achiziţionate online, pe bilete.ro, sau la faţa locului, cu două ore înainte de spectacol.