Clubul Exclusive din Oradea a participat cu două perechi la German Open Championships, un regal al Dansului Sportiv de Performanţă care se desfăşoară anual în Stuttgart.

 

Perechea Șerban Clit și Aurora Gioncada a participat la categoria de dansuri standard, iar perechea Paul Pascar și Arianna Andreescu (Generația 9, din București) a participat la categoria de dansuri latino-americane. Perechile au reprezentat cu cinste România fiind însoţite de antrenorii lor Oana Veszi, Florin Culda, Antonio Gioncada si Constantin Vasile.

„Determinare, pasiune, echilibru, asta presupune un sport de performanţă. La vârsta de 17 ani, când alți copii își petrec timpul liber la festivaluri, cluburi și alte activități de genul, acești tineri și-au pus în joc o parte din adolescenţa lor pentru a-și atinge visul...

Noi, părinții și antrenorii lor, îi  susţinem cât ne e în putință, pentru ca visul lor să devină realitate”, au transmis aceştia.

Perechea Șerban Clit - Aurora Gioncada a participat la Youth Standard unde, din 97 perechi, s-a clasat pe locul 1, fiind o performanță unică pentru orașul Oradea.

De asemenea, ei au făcut parte și din echipa României care a câștigat medalia de aur în faţa Moldovei, Germaniei, Ucrainei, Cehiei.

Perechea mixtă (Clubul Exclusive Oradea și Generația 9 București) a fost formată din Paul Pascar și Ariana Andreescu. Perechea a participat la categoria Youth Latin unde din 138 perechi participante s-au clasat pe locul 5 în finală, iar la categoria Raising Star au ocupat poziția 38 din 140 perechi din întreaga lume.