Singurul duo de magicieni din țară, Eduard și Bianca revin cu spectacolul Magician vs magician, care va avea loc joi, 9 iunie, de la ora 20.00, în Urban Place. Premiera showului a fost neașteptat de bine primită de către publicul orădean, toate biletele fiind vândute în doar câteva zile de la anunțarea evenimentului. Din păcate, mulți nu au mai apucat să ajungă la spectacol, așa că magicienii doresc să repete cel mai nou spectacol al lor, un show de magie unic ca și concept.

Eduard şi Bianca reprezintă cel mai bun duo de iluzioniști din România, în momentul de față, și prezintă publicului românesc o nouă formulă, care iese din tiparele clasice: doi magicieni profesioniști care lucrează împreună pentru a crea spectacolul de magie perfect. La doar 20 de ani, cei doi au reușit să uimească o țară întreagă la renumitul concurs „Românii au talent”, unde au smuls ropote de aplauze cu numere periculoase, riscante și inedite, prezentate în premieră, în România. Tinerii sunt printre singurii iluzioniști profesioniști din țară care pot susține spectacole special create pentru toate tipurile de magie: magie stand-up, micro-magie, magie pentru copii, mentalism, magie de scenă, spectacol de mega iluzii etc. Fiind vorba de un cuplu de magicieni, fiecare dintre cei doi aduce ceva special acestui duo atât de apreciat. Eduard Malița este cel mai tânăr Campion Național al Magiei în România și, totodată, este primul magician român care a participat și a câștigat numeroase premii în competițiile de peste hotare. Bianca Onița se numără printre puținele femei magician care practică această artă cot la cot cu bărbații. Ea a reușit să distrugă mitul conform căruia numai bărbații pot fi magicieni. În plus, datorită experienței dobândite ca gimnastă și dansatoare, spectacolele oferite de ea sunt cu totul și cu totul speciale. Bianca reușește să aducă un plus de feminitate și eleganță tuturor numerelor de iluzionism, arătând publicului o latură sexy, fermecătoare și plină de stil a magiei.

Joi, 9 iunie, de la ora 20.00, în Urban Place, va avea loc spectacolul intitulat „Magician vs magician”, în care Eduard şi Bianca se vor întoarce unul împotriva celuilalt. Biletele sunt disponibile la Urban Place Oradea, iar informații și rezervări se pot face la: tel. 0771-721.923 și pe pagina de facebook a evenimentului.