Tinerii artiști fotografi orădeni Dominik Iabloncic și Sonia Miheș vor participa cu lucrările lor astăzi, 27 mai, de la ora 20.30, la Festivalul Luminii, în Parcul 1 Decembrie, unde au fost invitați după succesul de care s-au bucurat la expoziția de la Cluj-Napoca, organizată în cadrul proiectului „Reactor Spălător”.

 

În cadrul Festivalului Luminii, orădenii vor avea ocazia să admire atât fotografiile lor din cadrul expoziției de la Cluj, cât și alte 20 de fotografii. Toate imaginile fac parte din proiecte mai ample ale celor doi expozanți. „Suntem entuziasmați de faptul că, după expoziția de la Cluj-Napoca, din cadrul proiectului Reactor Spălător, Cercetașii României ne-au invitat să participăm la festival cu fotografiile noastre”, ne-a declarat Dominik Iabloncic.

La Cluj-Napoca, cei doi artiști fotografi orădeni au fost primiți cu multă căldură, iar organizatorii de la Reactor s-au bucurat nespus de mult că au avut expozanți din afara orașului Cluj-Napoca.

„Am avut ocazia să interacționăm cu publicul venit să vadă fotografiile expuse, am răspuns la întrebări, am cerut impresiile oamenilor și am fost plăcut surprinși de viziunile lor asupra lucrărilor noastre. Organizatorii au promis un proiect mult mai amplu la care deja ne-au invitat!”, a mai spus expozantul.

Dominik a fost plăcut impresionat de numărul mare de tineri implicați în expoziția de la Cluj, majoritatea spectatorilor fiind persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani.

Dominik Iabloncic este absolvent al clasei a XII-a la Liceul de Arte Oradea, iar Sonia Miheș a absolvit clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Oradea.