În Amfiteatrul din Cetate, duminică, 20 iunie, de la ora 20.00, va avea loc un concert, intitulat „Oh, Happy Day!”, susținut de Corul Filarmonicii de Stat Oradea, dirijat de Lászlóffy Zsolt.

În program vor fi lucrări de Hall Johnson, L. L. Fleming, Donald P. Moore, Anita Bryant-Friedhelm Doell, Jean Pagot, H. T. Burleigh, Roger C. Wilson, Paul Mickelson, Norman Luboff, Ronn Huff și Edwin R. Hawkins.

Cu acest prilej, vor evolua: la percuţie - Marius Bulzan; la pian - Bogdan Bohuș, precum și soliștii: Maria Duțu, Gergely-Tóth Erna, Ancuța Măslină-Pop și Nicolae Bejan.

În anul 1997, pornind de la nucleul oferit de Corul Camerata Felix căruia i s-au adăugat studenți ai Facultății de Muzică de la Universitatea din Oradea, din inițiativa directorului filarmonicii, Romeo Rîmbu, ia naștere Corul Filarmonicii din Oradea, avându-l ca dirijor pe maestrul Avram Geoldeș. El se dedică total creșterii și formării corului, curând lista repertorială a ansamblului deținând peste 200 de titluri, acoperind, practic, toate epocile stilistice, dar și toate genurile muzicale în care ar fi putut fi implicat: a cappella, cantata, oratoriu, requiem, opera, simfonie cu cor etc. La 28 august 2005 dirijorul Avram Geoldeș trece în neființă. Stagiunea 2005-2006 găsește corul într-o perioadă de tranziție, dirijorul lui fiind tânăra Carmen Bocioc, absolventă a Facultății de Muzică din Oradea. Din toamna anului 2006, Lászlóffy Zsolt aduce cu sine un suflu nou în viața ansamblului, venind cu tehnica dirijorală a unei școli muzicale cu tradiție, fapt ce se poate observa de altfel și în creațiile muzicale abordate de cor sub îndrumarea sa. Având o pregătire profesională înaltă, Lászlóffy Zsolt a îmbogățit repertoriul corului, acesta apărând periodic în concerte vocal-simfonice, alături de orchestra simfonică, dar și în concerte a cappella sau spectacole de operă.