În ajun de Mărțișor și în așteptarea primăverii, marți, 28 februarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor (CCS) din Oradea, va avea loc concertul extraordinar, intitulat ,,Drag de mărțișor”. Din distribuție fac parte artiști iubiți de public, alături de îndrăgita realizatoare și prezentatoare, Iuliana Tudor.

Marți, 28 februarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc concertul de primăvară, intitulat „Drag de Mărțișor”, invitat special fiind îndrăgita realizatoare TVR, Iuliana Tudor.

Invitați în concert: Mariana Anghel, Cornel Borza, Sorin Filip, Alexandru Pal și Roxana Reche, Cristian Fodor, Antonela Ferche Buțiu, Alexandra și Alex Chira, Ionel Ban, Ioana Urs, Andrei Corb, Violeta Gherman, Teodora Șandru și Alexandru Carțiș. De asemenea, va evolua Grupul vocal „Lioara”, coordonator, prof. Antonela Ferche Buțiu, precum și Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului”, instructor, Dinu Avram. Acompaniază Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, dirijor, prof. Liviu Buțiu.

Evenimentul va marca împlinirea a 55 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se găsesc la casieria CCS, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, și la telefon 0259-468.468, informații suplimentare la tel. 0359/436.162 (Centrul de Cultură al Județului Bihor). Prețul biletului este 20 de lei.