Sub genericul „Din suflet de român”, Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” va susține pe 1 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, un concert extraordinar dedicat Zilei Naționale a României.

Potrivit lui Leontin Ciucur, directorul Ansamblului „Crișana”, invitate special în spectacol vor fi Mirela Mănescu și Adriana și Mariana Anghel, care vor concerta alături de artiştii bihoreni Simona Costin, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Cornel Borza, Stângaciu și Leontin Ciucur, acesta din urmă semnând și regia artistică a spectacolului.

Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”, aflată sub bagheta maestrului dirijor Adrian Miescu, și de orchestra Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare ,,Joc”, condusă de prim-dirijorul Vasile Goia.

Evenimentul va avea loc pe 1 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, al Teatrului Regina Maria și în parteneriat cu Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare ,,Joc” din Republica Moldova, aflat în premieră la Oradea.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului Arcadia și online, pe www.bilete.ro.