Andra Gogan, cea mai urmărită artistă din România, cu peste 3 milioane de abonaţi pe Youtube şi peste 1,2 miliarde de vizualizări, va cânta la Oradea duminică, 3 decembrie, de la ora 12.00. 

 

Tânăra continuă tradiţia cu un super-concert, „Crăciunul în roz”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, orădenii fiind invitaţi să-şi ia bilet din timp, pentru a se putea întâlni cu artista lor preferată.

Show-ul va fi unul revoluționar pentru industria de gen din România. Ţinute spectaculoase, dansatori profesioniști și un program muzical de o oră și jumătate, plin de culoare și de energie, în care Andra va cânta doar live cele mai în vogă melodii din repertoriul ei. Respectand tradiţia, toţi copiii prezenţi la concert vor primi la intrare un super cadou.

De la vârsta de 5 ani, până în prezent, Andra Gogan a lansat peste 400 de melodii, o mare parte dintre ele fiind ascultate de public pe cele 37 de albume muzicale apărute până acum. Este cântăreață, vlogger, voice-over pentru sute de reclame și seriale de desene animate („Doctoriţa Pluşica”, „Prinţesa Sofia”). Are propria ei Academie de Dans și propria trupă de majorete. A intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute - 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume).

Biletele se găsesc online pe www.ticketstore.ro