Artistul Andrei Arad, în vârstă de 14 ani, din Oradea, a impresionat, vineri seara, un numeros public din Arad, cu un recital pe care tânărul l-a susținut live.

În deschiderea concertului trupei „Fără Zahăr”, Andrei a cântat o variantă personalizată a piesei „Trooper”. În cântecele lor, membrii formației „Fără Zahăr” au combinat caracteristicile de hip-hop, folk, latino, punk rock și metal.

Pe internet, zeci de fani au apreciat postarea tânărului artist orădean, astfel încât o filmare cu telefonul a strâns, în scurt timp, peste 1500 de vizualizări. Andrei Arad are 14 ani, este elev la Liceul de Arte din Oradea şi interpret de muzică folk, fiind multiplu premiat la concursurile de folk. Unul din cele mai importante recitaluri ale sale a fost la cea mai recentă editie a Festivalului Național de Folk din Băile Felix. 

„Prietenii din Fără Zahăr au cântat aseară în Arad. L-au avut în deschidere pe Andrei Arad, care a cântat o variantă personalizată a piesei „Trooper” -  „Trec anii”. Bravo, Andrei! Să ne vedem cu bine!”, a declarat Alin „Coiotu” Dincă, solistul formației „Trooper”.

„Am trăit o seară de neuitat alături de trupa Fără Zahăr! Mulțumesc Bobi și Bobo, pentru această oportunitate de a cânta și de a împărtăși aceeași scenă. Când numele meu de familie coincide cu numele orașului unde lumea ascultă muzică bună, lucrurile devin și mai interesante!”, le-a mărturisit Andrei fanilor săi, prin intermediul unei rețele de socializare.

„În decembrie, Andrei Arad a fost cap de afiș la un concert caritabil pentru mai mulți copii cu dizabilităţi din Bihor. Au venit să asculte colinde peste 180 de persoane la căminul cultural din Poienii de Jos. Tânărul artist a demonstrat că, prin muzică, putem schimba lumea în bine și a inspirat alți oameni să ia parte la astfel de evenimente”, a menționat Claudia Arad, din partea organizatorilor.