Teatrul Regina Maria dă startul stagiunii de vară duminică, 21 august, cu o comedie îndrăgită de public: Arta Adulterului! În plus, spectatorii au şansa de a câştiga o cină romantică în valoare de 200 de lei, la un restaurant din Oradea.

 

„Dăm startul stagiunii de vară cu Arta adulterului la Sala Mare! Râdem, glumim (doar e comedie), dar noi chiar credem în dragostea adevărată! De aceea, vom oferi unui cuplu prezent la spectacol o cină romantică în valoare de 200 lei la Meridian Zero”, informează instituţia.

Orădenii care vor să se înscrie în concurs trebuie să aibă cel puţin un bilet achiziţionat la spectacolul Arta Adulterului şi să respecte o serie de condiţii care sunt publicate pe pagina de Facebook a instituţiei.
Cei care nu vor să se înscrie în concurs pentru o cină romantică pot să se bucure de o comedie spumoasă.

„Minciuna este la îndemâna tuturor, însă numai câțiva reușesc să transforme procesul falsificării adevărului într-o știință. Abilitatea de a-l determina pe celălalt să cadă în plasa țesută prudent din afirmații atent alese și un comportament fermecător, poate deveni, într-adevăr, o artă”, aşa cum se arată în descrierea spectacolului.

„Relația de adulter dintre Jean François, un regizor de film și amanta sa, Nathalie, este pe punctul de a fi descoperită de soția acestuia, iar eforturile pe care le depun cei doi amanți pentru a crea imaginea unei situații care să nu dea de bănuit, depășesc limitele normalului. Jean François se vede nevoit să își pună în aplicare abilitățile regizorale și să creeze un spațiu potrivit falsificării adevărului”, se mai arată în sinopsis.

Arta adulterului, de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu, se va juca de la ora 19.00, la Sala Mare.
Biletele se pot achiziţiona online, de pe eventim, sau la faţa locului, cu o oră înainte de spectacol.