Compania de teatru independent Trendart Oradea a prezentat sâmbătă, 30 iunie 2018, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Zilelor comunei Sânmartin, spectacolul interactiv „Jack și vrejul de fasole”, o adaptare după cunoscuta poveste a lui Joseph Jacobs și dramatizarea lui Michelle Art.

 

Spectacolele susținute de Trendart Company Oradea se bucură întotdeauna de o primire entuziastă din partea spectatorilor de toate vârstele. S-a întâmplat și sâmbătă, 30 iunie, la Zilele comunei Sânmartin, unde zeci de copii, părinți și bunici au urmărit, cu sufletul la gură, peripețiile năstrușnicului Jack.

Micuții spectatori s-au amuzat, au cântat și au învățat o mulțime de lucruri pline de tâlc din întâmplările personajelor, unul dintre mesajele transmise copiilor fiind acela că atunci când faci un bine, binele se întoarce la tine înzecit.

Din distribuție au făcut parte: Nora Tiu, Florina Vidican, Roxana Pop și Mihaela Winter. Regia artistică a fost semnată de Marius Aron. Coordonator tehnic: Eric Aron. Scenografia și costumele au purtat semnătura lui Emese Csuri. Inginer de sunet și lumini - Laszlo Veres.

„Jack și vrejul de fasole” a avut premiera în septembrie 2017, iar de atunci, spectacolul s-a bucurat de succes în rândul publicului de toate vârstele. În stagiunea 2017/2018 au avut loc peste 200 de reprezentanții atât în Oradea, cât și în județ și în țară.