Galeria Euro Foto Art din Oradea găzduieşte, în aceste zile, o valoroasă expoziţie realizată din lucrările artistului fotograf Branislav Brkic din Belgrad (Serbia), care cuprinde 40 de fotografii alb-negru structurate pe două teme: "Viaţă de păstor" şi "Muzicienii de la ţară".

Vernisajul expoziţiei a avut loc joi, 23 august, la sediul Galeriei Euro Foto Art din Oradea. Lucrările au fost prezentate de criticul de artă dr. Ramona Novicov, iar expoziţia a fost vernisată de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, care a participat la eveniment şi în calitate de preşedinte al asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Momentele muzicale au fost susţinute de artiştii Cvartetului de coarde "Varadinum" din Oradea. Artistul Branislav Brkic s-a născut în 1960, în oraşul Valjevo, Serbia, şi este absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică din Belgrad. El a devenit interesat de fotografia creativă în anul 1980. De-a lungul anilor, a luat parte la peste 400 expoziţii de grup organizate în Serbia şi peste hotare. Lucrările sale au participat la diferite saloane internaţionale obţinând 140 premii. Din lucrările sale au fost organizate 23 de expoziţii personale în Serbia şi în străinătate. A obţinut diferite distincţii ale Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP): E.FIAP/s, M.FIAP, ESFIAP. Din anul 2003, este preşedintele Societăţii Fotografice din Serbia.

Noua expoziţie, organizată sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până în 19 septembrie, între orele 8.00 - 16.00. Intrarea este liberă.