DECESE

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în aceste momente de suferință și tristețe, când se despart de cel ce a fost

MITICĂ POPA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familia I. Blidaru. (3630)

 

* Suntem alături de verișoara noastră Silvia la ceasul despărțirii de soțul ei,

DUMITRU POPA.

Sincere condoleanțe. Voichița cu familia. (545)

 

* Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace MAMĂ, BUNICĂ şi STRĂBUNICA DRAGĂ,

IULIA GIDOFALVI!

Dumnezeu te-a chemat la EL, după o logică pe care noi cei îndoliați nu o înțelegem şi o considerăm nedreaptă, dar pe care trebuie să o acceptăm chiar dacă o facem copleșiți de durere, cu lacrimile în ochi şi pe obraji, e pentru că am fi dorit să nu ne despărțim niciodată. Nu te vom uita niciodată! Nu există cuvinte potrivite să poată descrie ce ai reprezentat tu pentru noi, copiii tăi, gineri, nepoți şi strănepoți, prietene şi cunoștințe, ai fost îngerul nostru păzitor, care ai vegheat aici pe pământ ca să ne fie bine la toți. Ai iubit pe Dumnezeu, dar şi pe oameni şi ne-ai învățat să iubim şi noi pe Dumnezeu, pe oameni mai mult decât pe noi înșine. Ne-ai învățat cum să trăim, ne-ai învățat o mulțime de lucruri, dar cel mai mult ne-ai învățat să ne dăruim, să-i mulțumim pe oameni, pe cei pe care-i iubim. Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te primească acolo între stele, pentru noi vei trăi veșnic. Dumnezeu ia lângă EL, oamenii cu suflet bun şi TU ai fost un suflet bun, un exemplu pentru noi toți. Zboară lin, în sus spre Cer, suflet bun, căci acolo este locul tău şi luminează a noastră cale, să ne întâlnim din nou. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească pe cei plecați dintre noi. Amin! Înmormântarea va avea loc miercuri, 13 octombrie, ora 12.00, de la Capela Orăşenească.

 

* Cu durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a dragului nostru tată, socru, bunic şi străbunic,

VASILE BÂRLĂU,

de 88 ani, din Picleu. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc duminică, 10 octombrie 2021,  ora 13.00,  în Picleu de la nr. 283. Marcel, Dorina, Sergiu cu Diana şi Zeny, Marius cu Bianca. (3631)

 

* Suntem alături de verișorii noștri Aurel, Nelu, Claudia, Olimpia și Dumitru, la pierderea soției, surorii și verișoarei noastre dragi

AURELIA COZAC.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Condoleanțe întregii familii. Dormi în pace suflet blând. Fam. Eleneș Dumitru, Florița și Petrișor. (3632)

 

* Un gând de alinare și mângâiere sufletească pentru Mircea Iovan și familia sa la trecerea în neființă a mamei, soacrei și bunicii dragi. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Dumitru Petruș și fam. Mircea Petruș. (544)

 

* Suntem alături de draga noastră Alieta la durerea priciunuită de pierderea mamei sale dragi

Dr. OLGA CRIȘAN.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Fam. Lucia și Radu Bogdan.