DECESE  

 

* La trista despărțire de prietenul nostru,

PETRICĂ CREȚ

transmitem sincere condoleanțe soției Mariana și fiului Cosmin, precum și familiei fratelui său, general (r.) Vasile Creț. Dumnezeu să-i așeze sufletul în loc luminat! Familiile Florian și Adrian Hava. (2317)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru distinsa familie gl. bg. (r.) conf. univ. dr. Vasile Creț, în aceste momente grele când se desparte de cel care a fost

ec. PETRICĂ CREȚ

un frate și un cumnat adevărat, un suflet nobil de mare calitate. Alese sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiei îndurerate. În numele A.N.C.M.R.R. ”Gl. Traian Moșoiu” Filiala Bihor col. (r.) Anghel Ursu. (2320)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cel care a fost eminentul polițist, mult apreciatul și stimatul

col. (r.) dr. IOSIF GUIAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. gen. (r.) Strava Dumitru și Rodica.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Ciordaș Ioan, la marea durere pricinuită de pierderea soției dragi. Dumnezeu s-o odihnească! Sincere condoleanțe! Colectivul S.C. Drumuri Orășenești S.A. (2318)

 

* În aceste momente pline de tristețe, suntem alături de familia îndurerată a distinsului nostru partener

ALEXANDRU MOLNAR,

care după o boală necruțătoare, pășește cu aceeași demnitate cu care și-a trăit toată viața spre Orientul Etern, de unde suntem siguri, va veghea asupra tuturor celor pe care i-a iubit și adorat. Vă prezentăm omagiile noastre toți cei care am profitat de înaltul profesionalism și de marele har pedagogic cu care a fost hărăzit. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Un gând pios din partea grupului de firme, „Ara ”, „Lloyd”, „Legero”.

 

* Cu profundă durere și tristețe în suflete ne luăm rămas bun, la trecerea în eternitate a iubitei noastre mame, soacre și bunici

ANGELA DEZSI,

care a plecat în veșnicie la vârsta de 92 de ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc joi, 10 iunie 2021, ora 13.00, în satul Cenaloș. Fiul Ioan cu soția Viorica, nepotul Viorel cu soția Roxana. (2321)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la fosta noastră colegă

IDA CSAKI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Uniunii Județene CAR Bihor. (2322)