DECESE

 

* ”Nu ştiu pe lume o biruinţă mai mare ca aceea de a te lepăda de tine şi a ajunge liber, e trăirea libertăţii Duhului: Adevărul vă va face liberi.” (Arsenie Boca)

VIOREL FÂŞIE,

SANDOR KOVACS.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

* S-a ridical la cer, fără să-și ia rămas bun, în liniște așa cum  a trăit, iubita noastră mamă

ELIZA NAGY,

de 72 ani. Dragă mamă, ai lăsat în inimile noastre durere fără margini, în ochii noștri lacrimi nesfârșite, dar în inimile noastre vei trăi veșnic. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Noi nu te vom uita niciodată!  Înmormântarea are loc azi, 9 ianuarie, ora 14.00, în localitatea Tileagd, de la capela cimitirului. Veșnic nemângâiați copiii, Timea, Aliz și Attila, cu familiile lor. (1974)

 

* Cu inimile cernite de durere am primit vestea trecerii fulgerătoare la cele veșnice a surorii, cumnatei, mătușii și fiicei noastre dragi

ELIZA NAGY,

în vârstă de 72 ani. Ne rugăm ca sufletul ei bun să-l odihnească bunul Dumnezeu alături de cei drepți. Suntem alături de nepoții noștri și familiile lor. Fratele Nelu Grigorean, cumnata Irina, nepoții Andreea și Neluțu-Ștefan cu familiile lor și tata Ioan Grigorean. (1973)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru prietenul nostru Nelu Grigorean și familia sa, la despărțirea fulgerătoare de sora sa dragă. Părintele Ceresc s-o ierte și s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Adi și Paula Țărău.

 

* Adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alături în cea mai grea încercare a noastră, a plecării la cele veșnice a soției, mamei, soacrei și bunicii dragi,

ROZALIA RUS.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe domniile voastre să le răsplătească pentru compasiunea și dragostea cu care ne-ați fost alături. Familia îndoliată. (1975)

 

* Când viața te doboară, ridică-te și mulțumește-i Lui Dumnezeu! Când viața te ridică, apleacă-te și mulțumește-i Lui Dumnezeu.

GHEORGHE MATEI,

copilul de țărani pornit în lume din Suplacul Beiușului, a izbândit cu cinste ca vulcanist la Liceul din Binș, ca student eminent al Almei Mater din Cluj, ca inginer și inginer-șef care a croit și a condus destine, dedicate muncii aspre la Prefabricatele Oradiei. Nu a fost ocolit în viață de mari și grele încercări existențiale din care numai bunul Dumnezeu știe cum a răzbit. Nu numai pentru toate acestea suntem datori să-i păstrăm vie memoria și să-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-l primească printre aleșii Săi. Verișorului și nepotului nostru Horea toată compasiunea și afecțiunea noastră. Ilinca, Aurelian, Angelica și Petrică Șandor.

 

* Cu regret şi durere în suflete ne luăm rămas bun de la bunica şi străbunica noastră dragă,

CORNELIA MASCAŞ,

din Felcheriu. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nepotul Copil Valentin şi Felicia, strănepoţii Mario şi Valentina. (7676)

 

* Sincere condoleanţe şi un gând de alinare pentru colega noastră, Tuduc Liliana, acum când se desparte de mama sa. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Biroul Contabilitate-Financiar-Director Economic O.T.L. S.A. (7663)

 

* Cu adâncă durere şi tristeţe în suflete ne despărţim de cel care ne-a fost tată, socru şi bunic,

VASILE MĂRIEŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiul Vasile cu familia. (7682)

 

* Suntem alături de colega noastră, Aurelia, la marea durere pricinuită de moartea socrului drag,

VASILE MĂRIEŞ.

Sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Secţiei de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. (7681)

 

* Finul nostru

VASILE MĂRIEŞ,

din Marghita şi-a împlinit rostul pe pământ şi a trecut la Domnul. Ne doare tare plecarea lui. Dumnezeu să-l ierte! Naşii, familia preot Leon Agoşton şi Florica. (7670)

 

* Suntem alături de cumnata şi mătuşa noastră, Mărioara, la decesul soţului ei drag,

GHEORGHE SUCIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnata Suciu Păunica, cu familia. (7672)

 

* Suntem alături de familia Suciu, la despărţirea de bunul lor soţ, tată şi bunic,

GHEORGHE SUCIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Manea Livia şi Mihai. (7675)

 

* În aceste clipe de grea încercare suntem alături de colega noastră, Marinău Marieta, la  marea durere pricinuită de plecarea în veşnicie a iubitei sale mame,

MARIA MARINĂU. 

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Conducerea și colectivul grupului de firme G.M.A.B. Consulting S.R.L. (7677)

 

* Sunt alături de colega mea, Marinău Marieta, în aceste momente grele, când se desparte de cea care i-a fost mamă,

MARIA MARINĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe întregii familii îndoliate! Ana Pop. (7678)

 

* Cu multă durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a iubitului nostru tată, socru şi bunic,

dr. ANDREI BIRÓ

(fost medic radiolog în Beiuş), decedat la data de 5 ianuarie 2019, la vârsta de 82 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 11 ianuarie, ora 14.00, de la Capela Steinberger Oradea. Îl plâng: fiul Andrei şi fiica Ecaterina, nora Mihaela şi ginerele Francisc, nepoţii Andrei, Robert, Ferenc şi David. (7679)

 

* Împărtăşim durerea colegului nostru, ing. Andrei Biro, la ceas de grea cumpănă, acum, la despărţirea de tatăl său. Sincere condoleanţe! Colegii din cadrul Ocolului Silvic Oradea. (7680)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi, 9 ianuarie se împlinesc 5 ani de când

VASILIS SUNDAS,

a plecat dintre noi, spre cele veşnice, dragul nostru tată, socru şi bunic. Clipe de neuitat, amintiri dragi şi un dor nemărginit. Nu te vom uita niciodată! Fiul Vasilis (Laci), nora Claudia şi nepoţii Dimitris şi Alexis. (7674)