DECESE

* ”Ce-i va folosi omului dacă va câștiga lumea întreagă, dar sufletul și-l va pierde?” (Mt. 16,26)

lt. col. r. ION MARGHESCU,

IOAN GOCAN,

TEODORA TĂRĂBOANȚĂ,

GHEORGHE CHEREGI,

ELENA ALBUȚIU,

ISTVAN SZABO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* În aceste momente de grea încercare și adâncă durere, transmitem un gând de mângâiere și compasiune pentru verișorii noștri Ani, Mihai, Aurica și familiile lor, acum când se despart pentru totdeauna de aceea care a fost mamă, soacră și bunică iubitoare

ANA BUHAȘ.

Ceasul despărțirii a sosit prea repede, lăsând un gol imens, lacrimi și durere. Dormi în pace suflet blând, iar familia să aibă puterea să treacă cu bine peste aceste momente dificile. Familia Elena și Viorel Buhaș. (1550)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost un bun coleg și prieten

IOAN IACOB.

Să-i fie somnul lin și țărâna ușoară. Condoleanțe întregii familii. Foștii colegi de la Liceul din Popești, promoția 1966. (1546)

 

* Un suflet blând și bun, o inimă a încetat să mai bată, după o grea suferință. Nu o vom uita niciodată pe bunica și străbunica

ANA ALB.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepotul Popa Ovidiu cu familia. (1541)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Fildan Mihaela, în aceste clipe de tristețe când se desparte de cel care a fost tatăl ei,

IOAN APOSTOL.

Dumnezeu să vă dea mângâierea și pacea Lui! Colectivul Liceului Teologic Baptist ”Emanuel” Oradea. (1540)

 

* Suntem alături de colegii noștri, ing. Anamaria Madura și ing. Niculai Crecan, în durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Departamentului de Inginerie Industrială. (1542)

 

* Suntem cu sufletul alături de familiile Jurca și Pelle, în aceste clipe dureroase pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui, socrului și bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Scumpa și familia. (2601)

 

* Ne alăturăm durerii voastre, Mariana cu cele două fiice, Nicoleta și Ioana, la pierderea soțului și tatălui vostru drag,

GHIȚĂ CHEREGI,

la vârsta de numai 61 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar vouă să vă aline durerea. Mătușa Ica și unchiul Ghiță Dulca. (1545)

 

* Cu durere în suflet și ochii plini de lacrimi anunț trecerea la cele veșnice a iubitului meu tată,

lt. col. (r.) ION MARGHESCU,

în vârstă de 75 de ani. Imobilizat la pat de o boală grea l-am iubit și îngrijit aproape 10 ani. Acum îl rog pe bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-l odihnească în pace alături de mama mea, plecată dintre noi în urmă cu 2 ani. Înmormântarea va avea loc marți, 10 decembrie, ora 12.00, din Capela Hașaș. Odihnește-te în pace iubitul meu tată. Fiica Mihaela Marghescu. (1551) 

 

* Împărtășim durerea verișoarei noastre Mihaela, la despărțirea de iubitul ei tată

lt. col. (r.) ION MARGHESCU.

Să-i fie țărâna ușoară și îngerii aproape. Nepoții Nelu, Ica și Luminița Marghescu, din Drobeta Tr. Severin.

 

* Ne alăturăm durerii verișoarei noastre Mihaela pricinuită de decesul unchiului nostru

lt. col. (r.) ION MARGHESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Victor, Lucia și Andreea Marghescu, din Drobeta Tr. Severin.

 

* Cuvintele de alinare și mângâiere pălesc în fața nemărginitei tale dureri, Mihaela dragă, acum când te desparți de tatăl tău  

ION MARGHESCU.

Dumnezeu să-ți dea putere, iar pe cel plecat să-l primească în Împărăția Sa Cerească. Sincere condoleanțe. Finii Gheorghe, Lenuța, Adrian și Georgiana Ilea. (1547)

 

* Cu inimile cernite de durere, anunțăm, încetarea din viață a iubitei noastre mame și soacre

TEODORA TĂRĂBOANȚĂ,

de 92 de ani. Bunătatea și grija cu care ne-a înconjurat vor rămâne mereu vii în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Înmormântarea are loc azi, 9 decembrie 2019, orele 11.00, de la Capela Hașaș. Te vom plânge mereu. Fiicele Angela, Lily și ginerele Horia.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunei noastre vecine 

TEODORA TĂRĂBOANȚĂ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în Împărăția Sa veșnică. Locatarii de pe str. Transilvaniei nr. 4, bloc. F 9, scara B. (1549)

 

* Suntem alături de dragii noștri Petrică, Angela, Andreea, Horia și Ania, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitei lor mame, soacre, bunici și străbunici

ANA ANTONESCU.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Sincere condoleanțe. Fam. Ligia și Călin Roman. (1552)

 

* În aceste zile de început de iarnă, s-a stins din viață mama, soacra și bunica noastră

ELENA ALBUȚIU,

un suflet bun, cald și generos, care a trăit prin cei alături de care a muncit și a iubit, un suflet care s-a bucurat și s-a întristat prin bucuriile și tristețile celor dragi, o mamă devotată până la sacrificiu, o bunică plină de înțelegere și iubire. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fiica Mariana, ginerele Liviu, nepoții Mihai și Alexandra.

 

COMEMORĂRI

 

* În fiecare an, la început de decembrie, în Postul Crăciunului, ne gândim la tine, mai mult ca oricând, draga noastră mamă și bunică,

SILVIA IGNA,

din Gepiu. Ai plecat din această lume pe 9 decembrie 2008. Acum, ești alături de soțul tău drag,

NICOLAE IGNA,

pe care l-ai iubit enorm. Dragii noștri, vă purtăm pentru totdeauna în suflet și în rugăciunile noastre. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Familia îndurerată.