DECESE  

 

* Cu durere nespusă în suflete familia anunță trecerea în neființă a celui care a fost tată și bunic mult iubit, matematician-informatician,

ALEXANDRU MOLNAR.

A fost un om deosebit, blând și răbdător, cu un fin simț al umorului, un profesionist desăvârșit, mereu de ajutor pentru cei din jur. Cei care doresc să își ia rămas bun o pot face la înmormântare, miercuri, 9 iunie, ora 13.00, la Cimitirul Municipal Rulikowski, Capela Frențiu. Drum lin, dragă tată! Familia Molnar: Ioana, Dana și Sebastian. (2273)

 

* Lupta inegală dintre suferință și speranță a luat sfârșit. Vărul meu drag, OM deosebit, cu un caracter aparte:

ALEXANDRU MOLNAR

nu a mai avut puterea să lupte. Moartea a învins și și-a intrat în drepturi. A plecat discret și demn, așa cum a trăit: soț și tată devotat, prieten de suflet, persoană de onoare, ”dascăl de excepție”. Ne rămân amintirile de o viață și neuitarea noastră, păstrate în suflet. Odihnă veşnică, dragul nostru

SANDU!

Mângâiere şi alinare nepoţilor, verişorilor: Sebastian, Dana şi Ioana cu familiile! Luci, Roxana şi Vali Pavel; Flavia şi Alex Pavel. (2315)

 

* Cu nemăsurată tristeţe am aflat de moartea vărului nostru,

ALEXANDRU MOLNAR,

fiinţă atât de dragă tuturor. Caracterul frumos, sufletul curat, generozitatea şi înţelepciunea cu care ne-a obişnuit vor rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Gândurile noastre se îndreaptă spre cei trei copii: Ioana, Dana şi Sebi, spre cei doi fraţi: Ghiţă şi Nelu, în veci nemângâiaţi. Sperăm din toată inima, ca în aceste momente grele, prezenţa rudelor şi a prietenilor să vă aducă puţină alinare. Bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Sa! Sincere condoleanţe din partea lui Tavi Tobescu şi a Mariei Matei cu familiile. (2316)

 

 

* Un suflet frumos, plin de bunătate și dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cel care a fost iubitul nostru soț și tată,

PETRICĂ CREȚ.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri! Slujba de înmormântare are loc azi, 8 iunie, ora 13.00, la Capela Hașaș. Soția Mariana, împreună cu fiul Cosmin. (2311)

 

* Un OM drag sufletului nostru s-a înălțat la cer. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe dragul nostru prieten,

PETRICĂ CREȚ.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Pantea, împreună cu fam. Madar. (2312)

 

* După o scurtă și grea suferință, un suflet nobil și bun s-a ridicat la cer lăsând în urmă o mare durere și întristare pentru cei apropiați, cel care a fost

ec. PETRU CREȚ.

Calitățile sale deosebite, omenia, generozitatea, altruismul, bunătatea și căldura sufletească, dragostea față de familie, credința-n Dumnezeu, respectul pentru semeni și colegi l-au făcut să fie apreciat de cei care l-au cunoscut. Dragul meu frate, dragul meu cumnat, unchi și naș, îți vom păstra o vie amintire în sufletele noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților. Suntem alături de soția Mariana și fiul Cosmin. Familia, fratele Vasile, cumnata Maria, finii și nepoții Rareș, Matei și Anca Creț. (2299)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru, general Vasile Creț, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a fratelui său drag

PETRIȘOR CREȚ.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Lucaciu Dumitru și Maria. (2301)

 

* Suntem alături de unchiul nostru, general Vasile Creț, în aceste momente de grea suferință, când se desparte de fratele său drag

PETRU CREȚ.

Sincere condoleanțe! Nepoatele Luminița, Mihaela, Mădălina și Monica, cu familiile lor. (2300)

 

* Un gând de mângâiere pentru colegul nostru, Cosmin Creț, în aceste momente grele în care se desparte de tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Cu tristeţe am aflat vestea morţii celui care a fost mulţi ani colegul nostru

PETRICĂ CREȚ.

Transmit pe această cale sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ec. Ioan Mihaiu-şeful A.J.F.P. Bihor.

 

* A plecat dintre noi,

PETRICĂ CREŢ,

lăsând un mare gol şi tristeţe în inimile noastre, ale foştilor colegi de la A.J.F.P. Bihor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Un gând de rămas bun pentru cel care a fost

PETRICĂ CREŢ,

coleg şi prieten, în cadrul Compartimentului Valorificări Bunuri-A.J.F.P. Bihor. Odihnă veşnică, prieten drag! Adina, Costi, Nicu, Sorina şi Elena.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Cosmin Creţ, la prematura despărţire de tatăl său. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colegii de birou de la Banca Transilvania.

 

* Ne alăturăm cu toată compasiunea și gândurile noastre de alinare sufletească transmițând sincere condoleanțe familiei Creț, la decesul soțului și tatălui drag,

PETRICĂ CREŢ,

un OM deosebit de o aleasă omenie și respect față de semeni, un coleg extraordinar, un bun familist, exemplu de cinste, demnitate și onestitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Chear Sabina și Ion. (2314)

 

* Suntem alături de tine, Mariana dragă, în aceste clipe grele pricinuite de despărțirea de soțul tău drag. Colectivul Laboratorului de Analize medicale S.C.J.U.O. (2304)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame

MARIA-LUCIA NISTOR,

în vârstă de 89 ani. Înmormântarea are loc azi, 8 iunie, ora 15.00. Chipul ei drag și iubirea de mamă nu le vom uita niciodată. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică și binemeritată! Copiii Maria și Nelu cu familiile lor.

 

* Cu durere și tristețe în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost col. dr. IOSIF GUIAS,

șeful Serviciului Economic din Poliția Județeană Bihor, un om de aleasă cinste și corectitudine, o pregătire profesională ireproșabilă. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Foștii colegi de serviciu. (2303)

 

* Suntem alături de Cecilia Pop și familia sa, la despărțirea de iubitul lor soț, tată și bunic, colegul nostru drag

VALERIU POP.

Părintele Ceresc să-l odihnească în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Echipa de la NN Asigurări (Dăncescu).

 

* Cu nemăsurată tristeţe am aflat de moartea fostei colege

IDA CSAKI

şi transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o  odihnească în pace! Colectivul S.C. U.A.M.T. SA.