DECESE

 

* În aceste clipe de durere, suntem alături de voi, Nadina și Adriana, la pierderea tatălui drag,

ing. OVIDIU-LIVIU TĂRĂU.

Bunul Dumnezeu să așeze sufletul de-a dreapta Sa, iar familiei să-i dea mângâiere și alinare. Diana și Corneliu Sime.

 

* În ceasul trist al plecării din această existență, ne luăm rămas bun de la un om extraordinar, de mare noblețe sufletească,

ing. OVIDIU-LIVIU TĂRĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Szekely Maria-Georgeta și colectivul Crist Vest Audit SPRL.

 

* Cu nemărginită durere anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru

TEODOR MEZE,

tată, bunic şi străbunic, un om blând, înţelept şi iubitor. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Stâlpul are loc azi, vineri, 8 decembrie 2023, ora 17.00, la Capela Orăşenească. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 11.00, de la Capela Frenţiu. Familia îndoliată.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la nașul nostru 

TEODOR MEZE.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte. Finul Tamaș Viorel cu familia. (4375)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim mereu aceleaşi clipe de durere şi întristare ca în urmă cu 15 ani, când, în 9 decembrie 2008, ai plecat dintre noi, mult prea devreme, iubita noastră mamă, bunică și străbunică,

SILVIA IGNA

din Gepiu.

Acum, ești alături de soțul drag,

NICOLAE,

și de băiatul tău,

NICUȘOR,

pe care i-ai iubit atât de mult.

Dragii noștri, ne este dor de voi și vă purtăm în suflet și în rugăciuni pentru totdeauna. Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină! Fiica Ani Igna, nepoții Loredana și Ciprian cu famiile. (foto Silvia Igna/ azi)

 

 

*  Cu aceeași durere în suflete ne aducem aminte de trecerea a 5 ani de când a plecat dintre noi mama-soacră ideală și bunica iubitoare, cea care a fost

LUCIA CRIȘAN,

decedată în 9 decembrie 2018, la vârsta de 86 de ani. Mulțumim din suflet tuturor acelora care n-au uitat-o și au rămas alături de noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nora Mia Crișan și nepotul Horia-Rareș Crișan.

 

* Cu durere și dor nespus, amintim că au trecut 2 ani de când ne-a părăsit cea mai bună soție, mamă și bunică 

CORNELIA OANCE.

Pentru bunătatea ta și tot ce ai făcut pentru noi îți datorăm neuitarea. Rugăm pe bunul Dumnezeu să îți dăruiască odihna binemeritată și să te așeze de-a dreapta Sa. Parastasul de pomenire va aveas loc în data de 9 decembrie 2023, la Biserica M. Eminescu, str. Clujului, Oradea. Familia îndurerată. (4376)