DECESE

 

* Cu inimile pline de durere şi ochii plini de lacrimi ne despărţim de tine,

MIHAI CĂTĂLIN BUMBUI.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să te ierte şi să-ţi găseşti liniştea. Ai plecat prea devreme, la doar 49 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 mai 2021, ora 11.00, din Capela Haşaş. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Ioana şi copiii tăi, Mateo şi Nicholas. (1967)

 

* Cu profundă durere ne despărţim de ginerele şi cumnatul nostru,

MIHAI CĂTĂLIN BUMBUI.

Odihnă veşnică şi drum lin spre Împărăţia Cerurilor! Familia Tăbuş Viorica şi Ion şi Tăbuş Ovidiu. (1968)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Ioan și Olimpia Mintaș, la trecerea în neființă a iubitei surori și cumnate

MARIA ORBOI.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Vicaș Radu. (1952)

 

* Suntem alături de nașii noștri, Ioan și Olimpia Mintaș, la trecerea în neființă a iubitei surori și cumnate

MARIA ORBOI.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Coman Ovidiu. (1953)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre as. Laura Orboi, pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată și familiei putere să treacă peste această mare încercare. Sincere condoleanțe! Colectivul Medicris. (1954)

 

* Cu tristeţe în suflet îmi iau rămas bun de la dragul meu soţ,

IOAN ILEA,

care a trăit 65 de ani. Durerea mea doar tu o poţi înţelege, dragostea, bunătatea şi calmul cu care m-ai înconjurat nu le voi uita niciodată. Fără tine nimic nu va mai fi la fel, iar frumuseţea vieţii trăite alături de tine nu o voi mai regăsi niciodată. Dormi în pace, suflet blând! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 mai, ora 13.00, la Capela Orăşenească Beiuş. Soţia Florica Ilea. (1960)

 

* Dragul nostru tată,

IOAN ILEA,

e foarte greu să exprimăm în cuvinte ce ai însemnat pentru noi: izvor nesecat de bunătate, linişte, ajutor, susţinere, gingăşie şi putere. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Dormi în pace! Te vom iubi mereu! Ioana şi Cristi. (1961)

 

* Suntem alături de cuscra noastră, Florica şi de copiii noştri, Ioana şi Cristian, la trecerea la cele veşnice a scumpului lor soţ şi tată,

IOAN ILEA.

Sufletul lui blând, plin de dragoste şi bunătate s-a ridicat la cer, lăsând în urmă multă tristeţe şi lacrimi. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul alături de aleşii Săi! Dormi în pace, suflet blând! Fam. Nicolae şi Angela Mascaş. (1959)

 

* Cu sufletele cernite de durere şi ochii înlăcrimaţi, ne luăm rămas bun de la dragul nostru frate, cumnat şi unchi

plt. adj. (r.) IOAN ILEA.

Fie ca lumina veşnică să-i însoţească sufletul spre ceruri. Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Sa, iar vouă, Florica şi Ioana să vă dea putere să treceţi peste această grea încercare. Fratele Gheorghe Ilea, cumnata Lenuţa şi nepoţii Adrian şi Georgiana.

 

* Un gând de mângâiere, alinare familiei Mascaș Cristina și Ioana, doamnei Ilea Florica, la dureroasa despărțire de tatăl, soțul și socrul drag

IOAN ILEA.

Odihnească-se în pace! Argentina, Cristina, Mircea și Paul. (1950)

 

* Pensionarii militari și personalul U.M. 01343 din Beiuș au primit cu tristețe și profund regret vestea că distinsul camarad și prieten,

plt. adj. (r)  NELUȚU ILEA,

s-a înrolat în Armata Cerurilor, mult prea devreme. A fost respectat pentru dăruirea, pasiunea și profesionalismul manifestat. Va rămâne veșnic în inimile celor care l-au cunoscut ca un profesionist desăvârșit, un subofițer destoinic, un camarad de nădejde. În fața acestei despărțiri, suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere și alinare! Odihnă veșnică, camarade!

 

* Suntem alături de voi, Florica şi Ioana, în neţărmurita durere a despărţirii de soţul şi tatăl scump,

IOAN ILEA.

Dumnezeu să vă fie mângâiere! Sincere condoleanţe! Lidia şi Luciana Ille. (1964)

 

* Suntem alături de verişorii noştri, Radu, Marian şi Ghiţă cu familiile lor, la despărţirea de draga lor mamă, soacră şi bunică,

VETA CHILBA,

mătuşa noastră iubită. Dumnezeu s-o odihnească în linişte şi pace! Dorina Bei împreună cu copiii Delia şi Cristi. (1951)

 

* Cu adâncă durere anunț trecerea la cele veșnice a scumpului meu soț,

VASILE DEMIAN,

de 86 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 8 mai 2021, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Soția Eva, veşnic îndurerată.

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastră, Mirela Valcan, în aceste momente grele în care se desparte de soțul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul  Băncii Transilvania Oradea.

 

* Transmitem sincere condoleanţe colegei noastre, Cuc Ramona, în aceste momente grele când se desparte de cumnatul

VALERIU AUREL VALCAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Biroul de Consultanţă E.G.I.S. Luduş. (1970)

 

* Sincere condoleanţe, alinare sufletească şi întreaga compasiune pentru familia Valcan Alexandra şi Mirela, încercată de despărţirea de tatăl şi soţul

VALERIU AUREL VALCAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă şi linişte veşnică în Împărăţia Sa! Familia Tomulescu Constantin şi Tomulescu Laurenţiu Sebastian. (1971)

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost vecinul nostru,

TEODOR ROMAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Vecinii de scară. (1955)

 

* Cu profundă durere în suflet mă despart de dragul meu verișor

EMERIC CHIȘ.

Inima lui obosită și îndurerată a încetat să mai bată. Bunul Dumnezeu să-l așeze în Împărăția Cerurilor, alături de cei dragi ai Săi! Florica Firez cu familia.

 

* Cu nemărginită tristețe și profund îndurerați ne luăm rămas bun de la scumpul nostru tată și socru,

IOSIF HAVA,

care prin dispariția sa a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Te vom purta mereu în suflet! Stâlpul are loc azi, 7 mai, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc sîmbătă, 8 mai, ora 12.00, la Capela Hașaș. Familia îndoliată. (1959) ATENȚIE FOTO

 

* Cu nemărginită tristeţe şi profund îndureraţi, ne luăm rămas bun de la scumpul nostru soţ, tată, bunic şi străbunic,

GHEORGHE ŢIŢ,

care a trăit 76 de ani. Stâlpul are loc azi, 7 mai, la ora 18.00, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 mai, ora 14.00. Odihneşte-te în pace, suflet bun! Cât vom trăi te vom purta în inimile noastre. Soţia Mărioara şi fiicele Sanda şi Geta cu familiile. (1958) 

 

* Suntem alături de colega noastră, Olimpia Mărcuţ şi de familia ei, la durerea pricinuită de decesul tatălui drag. Sincere condoleanţe familiei indurate! Colegele de birou de la A.J.F.P. Bihor. (1965)

 

* Adâncă preţuire şi respect pentru cel care a plecat, mult prea devreme dintre noi,

profesor IOAN CUCI,

un om special, dedicat profesiei de dascăl şi şcolii, în anii de activitate didactică. Colegii de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cefa. (1966)

 

* Suntem alături de fratele nostru, Gheorghe, în aceste clipe grele pricinuite de moartea surprinzătoare a scumpei sale soţii,

FLORICA DEMIAN

şi îi transmitem sincere condoleanţe. Sora Lia şi fratele Florin cu familiile. (1969)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim aceeași durere sufletească, ca acum un an, când a plecat dintre noi, în lumea celor fără de dor, dragul nostru tată, socru și bunic,

ROMAN CHEREGI.

Dragostea cu care ne-a înconjurat mereu, o păstrăm vie în inimile noastre. Dormi în pace, suflet bun! Familia îndurerată. (1957)

 

* În urmă cu trei ani (7 mai 2018) un suflet bun, o inimă curată și plină de iubire, ne-a părăsit fulgerător, la doar 44 de ani, adorata noastră: mamă, soție, noră, surioară, cumnată și mătușă

prof. GEORGETA-MONICA DĂRĂBAN.

Știm că ne-ai iubit enorm, oferindu-ne dragostea ta necondiționată și bucuria vieții prin puterea exemplului tău. Pentru grija, bunătatea, blândețea și dragostea cu care ne-ai înconjurat în timpul vieții îți datorăm respectul și recunoștința noastră veșnică, păstrându-ți neștearsă amintirea chipului tău drag, frumos și zâmbitor și a sufletului bun și nobil pe care l-ai avut. Vei fi pomenită mereu în rugăciunile noastre! La ceas de pomenire și reculegere îl rugăm pe bunul și milostivul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul nobil în lumina, pacea și dragostea Preasfintei Treimi. Amin! Mulțumirile noastre celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte! Familia îndurerată. (1940) 

 

* În urmă cu un an destinul ne-a despărțit de draga noastră mamă, bunică și străbunică,

 prof. MINODORA BUDA.

Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de soțul său,

ing. TRAIAN BUDA,

de la al cărui deces se împlinesc 14 ani, mama sa,

MINA GUȚAN,

decedată acum 31 de ani și tatăl său,

GHEORGHE GUȚAN,

decedat acum 45 de ani. Fiica Doina, nepoții Octavian și Mădălina cu familia. (1963) 

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea. În fiecare primăvară în ziua de 7 mai retrăim clipele de mare durere și tristețe, ca în urmă cu 2 ani, când s-a înălțat prea devreme la cer, mai aproape de Dumnezeu, cel care a fost soț, tată, socru și bunic,

ing. agronom FLORIN DORIN.

Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ți dea binemeritata odihnă veșnică. Soția Viorica, fiica Alina cu soțul Claudiu și nepoata Carla. (1928)