DECESE  

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru

GHEORGHE-ȘTEFAN POPOVICI,

în vârstă de 83 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 8 aprilie, ora 15.00, Capela Steinberger. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Familia îndurerată. (1502)

 

* Adânc îndurerați de vestea neașteptatei treceri la cele veșnice a vecinului nostru,

LEONTIN LASCOVICI,

din Bălnaca, suntem alături de soția Livia și fiii acestora cu familiile, în aceste momente atât de triste, în care îl conduc pe ultimul drum pe soțul și tatăl lor. Fam. Viorica Zach cu copiii. (1500)

 

* Suntem alături de colega noastră, Silvia Malița, la tristul moment al pierderii mamei dragi. Conducerea și colectivul de cadre didactice al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” transmit sincere condoleanțe.

 

* Aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă,

ing. FLOARE MĂRGINEAN.

plecată la cele veșnice. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii de la Apele Române Oradea.

 

* Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiilor Tincău Liviu și Marius, la despărțirea de dragul lor tată,

LIVIU TINCĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ana Ursu și Falcone Diana și Piero. (1504)

 

* Suntem profund îndureraţi de trecerea la cele veşnice a celui care a fost bunul nostru vecin,

col. (rez.) LIVIU TINCĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiei greu încercate îi transmitem condoleanţele şi compasiunea noastră. Familiile Aurel şi Flaviu Bonţe. (1509)

 

* Suntem alături de colega noastră, Cristea Angela, în aceste momente de grea cumpănă și de tristețe, pricinuite de trecerea în neființă a tatălui drag. Fie ca bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul celor drepți și să mângâie familia îndurerată. Colegii din cadrul Compartimentului Facturare al S.C. Compania de Apă S.A. Oradea. (1505)

 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe suntem alături de Liviu Pop, la durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei lui dragi

SILVIA POP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Haşcu Mihai cu familia şi Pop Călin cu familia. (1507)

 

* Împărtăşim durerea verişorilor noştri, Pop Liviu cu familia, în aceste momente de tristeţe şi suferinţă când se despart de mama, soacra şi bunica lor dragă,

SILVIA POP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Rudeniile din Timişoara: fam. prof. Pop Pavel; fam. Ionel Pop cu Claudia şi Liviuţ. (1508)

 

* Suntem alături de prietena noastră, Felicia Venter și familia sa, la marea durere pricinuită de pierderea mamei sale dragi

ANA FILIP.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei alinare și mângâiere! Fam. Șandru Teodor, Felicia și Teodora.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Adrian Filip, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul firmei Lebăda Exim S.R.L. Oradea. (1506)

 

* Suntem alături de verișoara noastră Maria Vlaic, acum, când Dumnezeu a hotărât să pună capăt unui drum presărat cu dragoste și dăruire pentru fiul ei,

DĂNUȚ.

Zbor lin printre stele, dragă DĂNUȚ. Verișoarele Viorica Vlaicu, Dorina cu familia și Teodora cu familia. (400)

 

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost

col. (rz) TINCĂU LIVIU IOAN - IONEL.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Tincău Ioan. (401)

 

* În ceasul despărțirii de verișoara și mătușa noastră dragă,

ing FLORICA MĂRGINEAN.

Ne rugăm ca sufletul să-i fie primit în Împărăția Cerurilor. Dumnezeu să o odihnească alături de aleșii Săi. Lenuța, Cita și Sorin.

 

 

COMEMORĂRI

 

 * Etern omagiu de prețuire la împlinirea a 7 ani, de când ai plecat de lângă noi draga noastra sora și mătușă

ROZA MOCE.

Vei rămâne veșnic în inimele noastre, iar bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu drag îți păstrează amintirea: fratele și nepoții cu familiile. (1479) ATENȚIE FOTO

 

* Readucem pentru o clipă în memoria celor care l-au cunoscut că s-au scurs 37 de ani de când dragul nostru soț, tată, bunic și străbunic,

lt. col. GHEORGHE SĂFTOIU

a trecut la cele veșnice. Amintirea lui va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia. (1493) (ATENȚIE FOTO)