DECESE

* Suntem alături de familia generalului Lungu Cornel, la marea suferință provocată de încetarea din viață a acestuia. Familia profesorului Teodor Moruț, din Beiuș.

 

* Colegiul Medicilor Bihor anunță cu tristete trecerea în eternitate a domnului

dr. RACZ JOZSEF,

64 de ani, medic specialist obstetrică ginecologie la Spitalul Municipal Aleșd.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate Președinte CM Bihor, dr. Pantiș Carmen.

 

* Suntem alături de fina noastra Krisztina Vasi și familia ei în aceste momente grele de despărțire de mama, soacra și bunica iubită

SEREGI IULIANA,

73 de ani. Odihnă veșnica și sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Pantiș Aurel, Carmen, Amiza și Thommy.

 

 

* Suntem alături de prietena noastră Magda Chirculescu și familia, în momente grele la despărțirea de fratele ei iubit domnul

dr. RACZ JOZSEF,

 64 de ani, medic specialist obstetrică și ginecologie la Spitalul Municipal Aleșd. Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe! Fam. Pantiș Aurel.

 

 

* O zi tristă de 4.12.2023 ne lasă multă durere în suflet prin plecarea la cele veşnice a celui mai drag şi iubit SOŢ şi BUNIC, marele OM

MIHAI CORNELIU LUNGU.

Nepoţii: Cezara, Alexandra, Ilinca, Dania şi Vlad vor simţi marele gol pe care l-ai lăsat. Ai tânjit mult după copiii noştri plecaţi spre cele veşnice şi ai lăsat în urma ta o soţie mult îndurerată. Te voi urma şi eu în eternitate cum te-am urmat la bine şi la rău pe drumurile vieţii. Vei avea o lumină aprinsă în inima mea, iar candela neuitării va veghea odihna ta veşnică până la apropiata noastră întâlnire. Voi încerca să duc stindardul „familiei” pe aceleaşi culmi pe care le-ai adus. Restul va fi doar poveste. Înmormântarea va avea loc joi, 7.12.2023, ora 14.00, la Capela Haşaş. Dormi în pace, te iubim.   

 

* Cu regrete și multă tristețe, împărtășim marea durere a familiei distinsei doamne profesor Rodica Lungu când se desparte de  cel care a fost

g-ral mr. (rtr.) MIHAI CORNELIU LUNGU,

un brav general al Armatei Române, care în frumoasa carieră de militar de 41 de ani, a îndeplinit funcții de mare răspundere, printre care și aceea de inspector șef al Armatei și atașat al Apărării în Ungaria, a fost și membru de bază al ANCMRR „General Traian Moșoiu” – filiala Bihor. Rugăm pe bunul Dumneeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar familiei greu încercate îi transmitem sincere condoleanțe. Președintele ANCMRR, „General Traian Moșoiu – filiala Bihor”, col. (rtr.) Anghel Ursu.

 

* Un gând sincer de alinare și mângâiere familiei în aceste momente de cumpănă când se despart de cel care a fost soț și bunic,

g-ral mr. (rtr.) MIHAI CORNELIU LUNGU,

un general de excepție al Armatei, un suflet sensibil și nobil care în funcțiile de mare răspundere pe care le-a avut a dovedit competență și multă omenie. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul în Ceata drepților, iar familiei îndurerate sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Fam gr. bg. dr. Creț Vasile.

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de mângâiere și compasiune și suntem alături de familia îndurerată, la despărțirea de fostul comandant al nostru,

general maior (r.) MIHAI-CORNELIU LUNGU.

A fost un OM de mare noblețe sufletească, fermecător prin înfățișare, drept prin caracter, curat și blând, iubit de toți colaboratorii și prietenii. Excepționalele calități morale și profesionale vor face să  rămână o amintire luminoasă în memoria noastră. Îngerii să vă vegheze drumul lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe! Pensionarii militari și prietenii din Beiuș. (4348)

 

*  Cu adâncă durere am primit vestea trecerii la cele veșnice a bunului și dragului prieten al familiei noastre și nașul părinților noștri, 

general (r.) MIHAI-CORNELIU LUNGU.

Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie și să-i întărească în credința Învierii. Andrei Bogdan și Andrei Carmen, împreună cu copiii. (4345)

 

* Ostenit de toate, cu dorul de

CĂLIN

și

SORANA

a plecat în eternitate distinsul nostru fin,

general maior MIHAI-CORNELIU LUNGU.

Drumul printre stele, pentru întâlnirea cu ei, să vă fie lin. Ne vor lipsi momentele frumoase petrecute împreună. Un pios omagiu și un mare regret pentru această despărțire. Ție Rodica dragă, nepoților tăi dragi și întregii familii sincere condoleanțe! Vă suntem alături! Fam. Ioan si Eva Popoviciu împreună cu copiii Larisa și Horia cu familiile lor.

 

* Regretăm nespus trecerea în nefiinţă a

domnului general MIHAI LUNGU,

personalitate distinsă a societăţii bihorene, om de aleasă ţinută morală, preţuit şi stimat pentru probitatea profesională, pentru căldura şi prietenia dăruite din inimă semenilor. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia Catarig.

 

* Nemărginite regrete la despărțirea de un prieten adevărat și un suflet mărinimos

general maior (r.) MIHAI-CORNELIU LUNGU.

Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi, să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Dumnezeu să-l primească în Raiul Său, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Fam. Doina și Adrian Pădurean. (4351) 

 

* Suntem alături de familia greu încercată la trecerea la cele veșnice a distinsului 

general (r.) MIHAI LUNGU,

OM de mare valoare și multă omenie. Sincere condoleanțe. Fam. dr. Stela și Horia Ardelean. (4352)

 

* Nu avem cuvinte să ne exprimăm durerea pricinuită de trecerea în lumea celor drepți a celui ce-a fost bunic, socru și cuscru   

gen. MIHAI LUNGU,

un suflet mare de OM și o aleasă omenie. Suntem alături de tine Rodica în această mare durere. Rugăm pe Dumnezeu să-i dea viață veșnică fericită! Ilinca, Oana și Marinela. (4357)

 

* Distinsul

general maior dr. CORNELIU-MIHAI LUNGU,

admirabil OM și comandant de oști, iubitor de neam și de țară a plecat spre DATORIA veșniciei, ducând cu el frământările din viață, calitățile morale, profesionale și diplomatice purtate cu demnitate. Ne lei lipsi la cafeaua de sâmbătă, domnule

MIHAI.

Odihnă veșnică în lumea stelelor neapuse. Doamnei profesor Rodica și celor dragi un gând pios de alinare. Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu și familia.  

 

* Cu profundă tristețe, ne luăm rămas bun de la cel care a fost

General maior (rtg.) MIHAI CORNELIU LUNGU,

militar de un desăvârșit profesionalism, diplomat, om de înaltă ținută morală, dedicat slujirii Țării și Neamului. În aceste clipe grele suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl ierte și să îl așeze de-a dreapta Sa în Armata din ceruri. Un ultim onor! Fam. col.(r) ing. Dan N. Poinar.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a soțului meu drag 

ing. OVIDIU-LIVIU TĂRĂU.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 7 decembrie, ora 15.00, la Capela Hașaș. Odihnească-se în pace! Soția Aurora. (4354)

 

* Copleșiți de durere ne luăm ultimul rămas bun de la tatăl, bunicul și străbunicul nostru drag 

OVIDIU-LIVIU TĂRĂU.

Nu te vom uita niciodată! Fiica Adriana și nepoatele Diana cu familia și Cristiana. (4355)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat ne despărțim de tatăl și bunicul nostru drag  

OVIDIU-LIVIU TĂRĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fiica Nadina cu soțul Florin și nepoatele Laura și Alina. (4356)

 

* Suntem alături de familia îndurerată de trecerea în neființă a celui care a fost

ing. OVIDIU TĂRĂU.

Odihnă veșnică și somn lin! Daniela Popescu și Marcela Prada cu familiile.

 

* Un ultim și dureros omagiu în memoria verișorului nostru   

OVIDIU TĂRĂU.

Dumnezeu să-i lumineze calea și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate din partea verișoarei Mia Pituț cu familia. (4349)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare familiei îndoliate, pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată, bunic și străbunic 

ing. OVIDIU TĂRĂU,

fost director la IPJ Bihor. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe din partea verișoarei Florica Codilă și a fiilor Mircea și Dan. (4350)

 

* Vestea plecării la cele veșnice a vecinului nostru   

ing. OVIDIU TĂRĂU

ne-a întristat sufletele. Sincere condoleanțe soției Aurora, fiicelor Adriana, Nadina și întregii familii îndurerate. Drum lin în cer sufletului bun și împăciuitor. Odihnă veșnică! Familia văd. Panea Maria, Florin și Ștefan. (4353)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru familia nurorii și cumnatei noastre Diana, la despărțirea de cel care le-a fost soț, tată și bunic drag 

ing. OVIDIU TĂRĂU.

Bunul Dumnezeu să-l așeze în Lumina și Împărăția Sa. Maria și Bogdan Șușu cu familia. (4359)

 

* Suntem alături de familia prietenei noastre Adriana, acum când își ia rămas bun de la tatăl iubit  

ing. OVIDIU TĂRĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. dr. Carmen și Vasile Matiz. (4360)

 

* În ceasul trist al plecării în marea călătorie a timpului, ne luăm rămas bun de la un om de mare noblețe sufletească, verișorul nostru 

ing. OVIDIU TĂRĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe soției Aurora și fiicelor Adriana și Nadina. Fam. Mălan Teodor. (4361)

 

* Cu mare durere și tristețe nemărginită ne luăm rămas bun de la bunul nostru naș    

ALEXANDRU FARAGĂU.

Cu sufletul său minunat a adus multe lucruri bune și ajutor fiecăruia dintre noi. Te vom păstra mereu în amintire. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Finii Lupșa Floare, Anca, Bogdan. (4346)

 

* Suntem alături de draga noastră colegă, Vasi Krisztina, în aceste clipe de profundă durere, la trecerea la cele veșnice a mult iubitei mame. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar mult îndureratei familii să-i dea multă putere. Colectivul Liceului Teoretic German Friedrich Schiller Oradea.

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi cu gândul, cu sufletul și cu prezența fizică la însoțirea pe ultimul drum a soțului și tatălui drag,

EUGEN GRAȚIAN ȚICRA.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 21 de ani de când ne-a părăsit draga noastră fiică și soră 

LIVIA CIONCA.

Dumnezeu să te odihnească. Mama Mina și surorile. (4362)