DECESE

 

* Un suflet mare s-a ridicat la cer! A plecat fulgerător dintre noi, cea mai bună mamă și bunică din lume,

ANUCHIȚA POP

(CHICA). Cuvintele sunt sărace și goale să exprime durerea pe care o simțim... Ai fost totul pentru noi, iubita noastră,

CHICA,

te vom iubi și îți vom fi recunoscători toată viața, pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru OMUL care ai fost. Odihnește-te în pace! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Familia îndurerată. (4143) 

 

* Cu tristeţe şi surprindere am aflat vestea trecerii la cele veşnice a celei care a fost

ANUCHIŢA POP,

o veche prietenă, o mamă şi bunică deosebită. Dumnezeu s-o odihnească în pace, alături de soţul ei

DUMITRU.

Împărtăşim durerea prin care trec Adriana şi Ramona şi transmitem sincere condoleanţe! Fam. Tătar. (4156)

 

* O îmbrăţişare de alinare sufletească pentru fina noastră, Ramona Gabriela Pop şi sora ei, Adriana împreună cu familia, acum, când se despart de iubita lor mamă şi bunică,

ANUCHIŢA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Familia Traian şi Mia Ias. (4157)

 

* Un ultim gând de aducere aminte pentru

ANUCHIȚA POP,

mama devotată a colegei noastre Ramona. Drum lin, spre stele stimată doamnă! Condoleanțe sincere întregii familii! Colectivul Compartimentului Casierie Tezaur de la Trezoreria Oradea.

 

* În acest moment deosebit de greu și trist suntem alături de prietena noastră Ramona, la despărțirea de scumpa sa mamă

ANUCHIȚA POP.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Vali și Erika. (4150)

 

* Un gând de mângâiere și condoleanțe fiicei Ramona și familiei, pentru pierderea fulgerătoare a mamei dragi,

ANUCHIȚA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o, din Asociația de Proprietari 220. (4144)

 

* Cu adâncă tristețe în suflet încerc să accept să îmi iau rămas bun de la cea care a fost mult iubita mea mamă,

inginer CĂTĂLINA CERNAT,

în vârstă de 77 ani. Bunătatea și dragostea ei, grija permanentă și neobosită cu care m-a înconjurat vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Îl rog pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă în liniște și pace. Priveghiul are loc azi, 5 noiembrie, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Fiica Dora. (4086)

 

* Cu inimile întristate acceptăm cu greu despărțirea de zâmbetul minunat și optimismul molipsitor al dragei noastre prietene,

LUMINIŢA STAMATE.

Lumea va fi mai goală fără ea, drum lin către stele,

LUMI dragă!

Fam. Chirculescu. 

 

* Cu ochii înlăcrimați și cu sufletele cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a bunului nostru soț, tată, socru și bunic,

MIRCEA FILIP,

de 61 ani. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa! Priveghiul va avea loc duminică, 7 noiembrie, ora 16.00, la Capela Orășenescă, iar înmormântarea va avea loc luni, 8 noiembrie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Soția Lucia, copiii Roxana și Ștefan cu familia, nepoții David și Alexander, cuscrii Marina și Ovidiu Maghiar din Austria. (4137)

 

* Profund îndurerați suntem alături de nepoata și verișoara, Lucia Filip, în aceste momente de grea încercare, când se desparte de scumpul ei soț,

MIRCEA FILIP.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Șandro Traian, fam. Pop Vasile, fam. Șandro Adrian, din SUA, fam. Breje Claudiu. (4138)

 

* Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră și bunică

ELENA ABRUDAN,

în vârstă de 73 ani. Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri, iar Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa! Nu te vom uita niciodată! Slujba de înmormântare va avea loc luni, 8 noiembrie, ora 15.00, la Capela Orășenească. Fiica Monica cu familia, fiul Leonard cu familia, fiul Sandu cu familia, fiul Marius cu familia. (4139)

 

* Suntem alături de familie, la durerea nemărginită provocată de pierderea celui care ne-a fost un bun coleg,

dr. LIHOR CORNELIU OLIMPIU.

Sincere condoleanțe! Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor.

 

 

* Un ultim omagiu celei care a fost

prof. ALEXANDRINA DERȘIDAN,

verișoara și nepoata noastră dragă, acum la trecerea la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul între aleșii Săi și să-i mângâie pe cei rămași! Sorana, Fabiola și Ica Derșidan. (4142)

 

* Suntem alături de mentorul nostru, prof. univ. dr. Ioan Derșidan, în această încercare a destinului, care l-a despărțit de soția sa

ALEXANDRINA DERȘIDAN.

Un profund omagiu aducem celei care a fost un dascăl de vocație, un sculptor de personalități pentru multe generații de elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, dar mai ales o întruchipare a devotamentului față de cei dragi. Sit terra levis! Cristian și Ioana Trempe. (4151)

 

* Cu tristețe împărtășim imensa durere a domnului profesor Ioan Derșidan, la nedreapta despărțire de iubita lui soție. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Chifor Valentin. (4145)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a colegei noastre,

prof. SANDA DERȘIDAN

și împărtășim durerea familiei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească! Familiile Piț și Vicaș. (4147)

 

* Vestea tulburătoare a plecării dintre noi a doamnei profesoare

ALEXANDRINA DERȘIDAN,

a întunecat și mai tare vremurile pe care le trăim... A fost un dascăl exemplar, o fire puternică și un sprijin în orice situație. Rămân recunoștința și amintirile în care viața își urma cursul ei firesc, fără a bănui că, peste ani, despărțirile pot să doară atât de tare... Condoleanțe familiei prof. Ioan Derșidan și multă putere sufletească, în acest moment greu de acceptat. Familia Crețu Călin, Carmen și Călinuț din Chișineu-Criș, jud. Arad.

 

* Suntem alături de familia prof. univ. dr. Ioan Derșidan, în clipe de grea încercare pricinuite de pierderea celei care a fost soție și mamă devotată

prof. ALEXANDRINA DERȘIDAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Prof. Carmen Bodiu cu familia. (4154)

 

* Ne alăturăm durerii voastre, Nelu, Ioana şi Corina cu familiile, în aceste momente de grea cumpănă, când vă despărţiţi pentru totdeauna de soţia, mama şi bunica voastră dragă,

prof. ALEXANDRINA DERȘIDAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere să o pomeniţi cum se cuvine! Vasilica, Emilia şi Teodor Blaga. (4160)

 

* Aduc un pios omagiu unui dascăl de excepţie,

prof. ALEXANDRINA DERȘIDAN,

care mi-a modelat destinul şi m-a pregătit pentru viaţă. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să o aşeze la Dreapta Sa! Drum lin în eternitate, doamna dirigintă! Emilia Blaga. (4161)

 

* În aceste momente de mare tristețe suntem alături de distinsul coleg și prieten, prof. Ioan Derșidan, prin plecarea la cele veșnice a soției

prof. ALEXANDRINA DERȘIDAN.

Odihnă veșnică! Fam. prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu. (4165)

 

* Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică

 SANDEI!

Sincere condoleanțe! Familia Seracin.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de fratele și unchiul nostru drag

DAN TRAIAN POPA,

de 48 ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În veci nemângâiați, sora Gabriela și Adi, nepotul Dan cu Alexia. (4149)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Boca Marcel, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a mamei sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegii de serviciu de la AJF Bihor-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (4148)

 

* Ne despărțim cu durere și tristețe de fratele și unchiul nostru drag,

LIVIU POPUȘ.

O inimă bună a încetat să mai bată, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Dumnzeu să-l odihnească în pace și liniște! Sora Ana Popuș și nepoții Cristina, Dan și David. (4152)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru tată, socru și bunic,

FLORIAN ILE,

84 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 8 noiembrie 2021, la ora 14.00, din Capela Hașaș, Oradea. Ai fost emblematic pentru întreaga familie. Dormi în pace! Nu te vom uita niciodată! Fiul Dovator cu soția Geta și fiica Georgiana cu soțul Gabriel, fiul Adrian cu soția Tatiana și fiicele Paula cu soțul George și Anca.

 

* Cu tristețe și mare durere ne despărțim de dragul nostru unchi

FLORIAN ILE

(VALER), trecut la cele veșnice pe neașteptate. Vei rămâne în amintirea noastră, cel care a creat clipe de neuitat în fam. Pârjol, din Săcădat, la întâlnirile din această frumoasă familie, la care participam cu drag. Suntem alături de verișorii Dovator și Adrian Ile și familiile lor la greaua încercare. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoata Mărioara și soțul Pavel Pop cu familiile lor. (4153)

 

* Umbra veșnicei odihne a luat sufletul nobil și iubit al celei ce a fost

VARVARA MOCIAN,

84 ani. Serviciile funerare vor avea loc luni, 8 noiembrie, ora 10.00, de la Capela Steinberger. Familia îndurerată.

 

* Cu adâncă durere în suflet și inimă mă despart de iubitul meu soț

FLORIN ALEXANDRU SILAGHI POPA.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Nu te voi uita niciodată, dragul meu! Să-ți fie somnul lin! Soția Daniela.

 

* Suntem profund întristaţi de trecerea în eternitate a dragei noastre prietene,

VERONICA COSTEA.

Drum lin spre ceruri,

VERONICA,

la întâlnirea cu soţul tău drag. Ne alăturăm durerii familiei îndoliate! Fam. Stela şi Horia Ardelean. (4158)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere, a dragului nostru naş

DORIN MALIŢA.

Ne vom întâlni de acum înainte doar prin fereastra amintirilor. Vom fi mereu alături de naşa noastră, Marcela şi de fiica ei, Carina. Drum lin, OM bun! Finii Marius, Teodora şi Maya Ţană. (4162)

 

* Mult prea devreme a trecut la cele veşnice dragul nostru prieten,

DORIN MALIŢA.

A plecat, dar ne-a lăsat bogate roade ale scurtei sale existenţe pământeşti: familia, prietenia, onestitatea, generozitatea şi mai ales, dragostea şi respectul pentru semeni. Dumnezeu să-l odihnească-n pace! Transmitem sincera noastră compasiune părinţilor, soţiei Marcela şi fiicei Carina. Zbor lin spre Lumină, dragul nostru prieten! Radu şi Ina Parasca. (4159)

 

* Cu inima îndurerată aducem un ultim omagiu celei care fost verişoara noastră,

ANA MUREŞAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă şi linişte în Împărăţia Sa, iar pe voi, Mitru, Ioana şi Petrică, să vă întărească să treceţi peste această grea încercare. Dumnezeu să-i lumineze calea și să-i dea odihnă veșnică! Verişoara Viorica Buciu cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Bozga Marius, la despărţirea de mama sa,

MARIA BOZGA,

al cărui suflet s-a ridicat la cer. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Întregul colectiv al Hotelului „PADIŞ” din Băile Felix. (4163)

 

* Suntem alături de bunul şi distinsul nostru coleg şi profesor, prof. univ. dr. Ioan Derșidan, acum când viaţa i-a dat o cruntă lovitură, prin pierderea celei care i-a fost alături în ultimele decenii. Rămâne un gol imens care nu va putea fi anulat de nicio mângâiere. Sincere condoleanţe! Colectivul Departamentului de Limba și Literatura Română, Facultatea de Litere. (4109)

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. univ. dr. Ioan Derșidan, în aceste momente grele, când se desparte de soția sa,

prof. SANDA DERȘIDAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. dr. Ioan Micle. (573)

 

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune familiei prof. univ. dr. Ioan Derșidan, la trecerea în veșnicie a soției sale,

prof. SANDA DERȘIDAN.

Dumnezeu s-o ocrotească! Fam. prof. univ. dr. Dana Cipău. (574)

 

 

* Suntem alături de prietenul nostru Ioan Derșidan în marea durere pricinuită de încetarea din viață a soției sale,

ALEXANDRINA,

profesoară de vocație pentru zeci de generații de elevi. Nu vom uita niciodată momentele frumoase petrecute împreună. Dumnezeu să o odihnească în pace și să o aibă în pază! Gabriela și Ion Simuț.

 

 

* Suntem alături de prietenul nostru Nicu Stamate în aceste momente grele când se desparte de draga lui soție,

LUMINIȚA.

Să-i fie țărâna ușoară! Familia Cozman. (571)

 

 

* Suntem alături de nepoții și verișorii noștri, Mirela, Călin și Mircea, cu familiile, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi,

FLOAREA NEGRUȚ.

Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Cumnata Maria Negruț, Monica și Bogdan. (575)

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă a fost ziua de 5 noiembrie 2019 când ai plecat dintre noi, iubitul nostru soț și tată

TEODOR SĂLĂJAN.

Pentru tot ce ai făcut pentru familia ta dragă îți datorăm respect, iubire, dragoste și neuitare. Chipul tău drag și amintirea ta vor rămâne veșnic vii în inimile noastre îndurerate. Nu te vom uita niciodată! Soția Ana și fiii tăi, Călin și Sorin, veșnic nemângâiați. (4114) 

 

* "Mama-i dor și alinare,

Amintiri de neuitat,

MAMA cel mai dulce nume,

Astăzi, tu, ni l-ai lăsat,

mamă dragă

ELEANA ȚENȚ,

(a Căulistului), din Șumugiu, fostă contabilă la Oficiul Județean de Turism (OJT) Bihor. Ne vom ruga pentru sufletul tău mult încercat, la parastasul de 40 de zile, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la Biserica Ortodoxă din Șumugiu.

"Te vom iubi întotdeauna

Pentru că-n viață MAMA-i numai UNA!"

Fiica Cornelia cu soțul Ghiță și mult iubiții tăi nepoți, Sebi și Antoniu, fiii Florin și Gheorghe, în veci nemângâiați. (4136) 

 

* Celei care nopți și zile la rând m-a vegheat și m-a călăuzit, alinul meu mereu, bunica,

ELEANA ȚENȚ

„Din frageda-mi copilărie,

Când te priveam adesea,

Vedeam în tine o icoană vie,

Cum alta, nu putea să fie.

 

Și te priveam cu-n dor nespus,

Când trebuia să plec.

Iar tu, cu sufletul străpuns,

Plângeai ca să revin ’napoi, încet.

 

Dar anii au trecut grăbiți,

Iar pruncul mic, crescuse,

Și parcă și cu mai mult dor

De tine se lipise.

 

Acum, când știu că ai plecat

Aștept cu nerăbdare,

Momentul pentru care te-ai rugat,

Ca să slujesc Altare.

 

Ca să te pomenesc pe tine,

Și pe ai noștri dragi,

La cei plecați din lume,

Dar vii, păstrați cu drag”.

 

Cu sufletul plin de dor, dar împăcat sufletește că Dumnezeu ți-a alinat suferința grea, nepotul George Sebastian Vid (Sebi). Veșnica pomenire! (4140)

 

* Timpul trece, ochii ne sunt plini de lacrimi, iar gândul nostru este mereu la tine. Pustiu e totul fără tine, iar timpul nu poate şterge dorul, tristeţea, lacrimile şi durerea, care s-au aşternut în sufletele noastre în ziua de 5 noiembrie, când se împlinesc 9 ani. Atunci, pentru totdeauna am pierdut cea mai de preţ comoară,

ing. IOAN ALEXANDRU RUGE,

la numai 46 de ani. Fie-ţi drumul presărat cu flori şi luminat de candela nestinsă a iubirii ce ţi-o păstrăm. Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de tatăl tău. Mama, soţia, fiul tău scump Nelu şi sora Dana, în veci nemângâiaţi. (4155) 

 

* Amintiri dragi mi-au rămas de când în urmă cu un an ai plecat pe drumul veșniciei, soțul meu drag

DUMITRU SPILCA

(Mitru). Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, să-i așeze sufletul între aleșii Săi. Soția Piri.

 

 

* Se împlinesc 14 ani de la plecarea în veșnicie a mult iubitului nostru soț, tată și bunic,

IOAN NEGRUȚ.

Dorul de tine ne scaldă obrajii în lacrimi, ne lipsești enorm de mult. Vei trăi de-a pururi în inimile noastre, rugându-ne la Bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. Familia îndurerată. (576)