DECESE

 

* „Sufletele drepților sunt în mâna lui Dumnzeu și chiar nu se va atinge de ele”.

CĂLINA SARCA,

IOAN FILIP,

MARIA KISS,

HOREA CORNELIU MARUŞCA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Te-ai stins treptat sub privirile noastre neputincioase, am fi vrut să nu te lăsam să pleci dintre noi, dar Dumnezeu te-a luat la El, într-o tristă zi de toamnă. Draga noastră mamă și soacră,

MARIA ȘERB,

din Vășad, îți mulțumim pentru grija și dragostea, pe care ni le-ai purtat toată viața. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea are loc azi, 5 noiembrie, ora 13.00, la Capela din Vășad. Fiicele Florica și Mărioara cu familiile. (947)

 

* Cu tristețe în suflete ne despărțim de iubita noastră bunică și străbunică,

MARIA ȘERB.

Nu vom uita niciodată dragostea cu care ne-ai înconjurat și ne-ai deschis poarta casei tale, ocrotindu-ne copilăria. Mulțumim, bunică scumpă! Dumnezeu să te ierte! Nepoții Odeta, Șerban, Natalia, Oana și Dragoș. (946)

 

* Un gând de alinare familiilor Șașca și Meșter, la despărțirea de mama lor

MARIA ȘERB.

Dumnezeu să o odihnească! Fam. Chiș Teodor și Viorica. (948)

 

* Suntem alături de familiile Șașca și Meșter, la despărțirea de mama lor dragă

MARIA ȘERB.

Dumnezeu să o odihnească! Fam. Sundas Vasilis, Claudia, Dimi și Alex, familia Chiș Adrian, Liliana și Maria. (949)

 

* A plecat spre cele veșnice, draga noastră tătăişă

MARIA ȘERB,

din Vășad, lăsând goală casa, în care am fost întotdeuna primiți cu bucurie și un gol în sufletele noastre. Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul între cei buni!

Fam. Maria și Constantin Bandici, Ionică Șerb, fam. Florica și Florin Sotoc, Raluca și Rareș Rădac.

 

* Sutem alături de verișorii noștri, Livia, Viorel și Oana Meșter, de Florica și Iuliu Șașca, de Odeta și Dragoș, de Șerban și Natalia, în aceste clipe grele când se despart de draga lor mamă, bunică și străbunică

MARIA ȘERB.

Dumnezeu să o odihnească în rândul celor buni și drepți! Mărioara și Constantin Bandici, Ionică Șerb, Florica și Florin Sotoc, Raluca și Rareș Rădac.

 

* Suntem alături de colega noastră, Maciaș Ioana, la marea durere pricinuită de despărțirea de mama sa,

CĂLINA SARCA,

de 73 ani. Colectivul Secției de Boli Infecțioase II. Înmormântarea va avea loc mâine, 5 noiembrie, ora 12.00, la Cimitirul Municipal, Capela Frențiu.

 

* Un gând de alinare şi mângâiere pentru colega noastră, Livia Meşter, acum când se desparte pentru totdeauna de mama ei dragă. Sincere condoleanţe întregii familii. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Colegiului Economic „Partenie Cosma” Oradea. (955)

 

* Suntem alături de colegul nostru Krausz Zoltan, la trecerea în neființă a cuscrului său. Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Direcției Județene de Statistică Bihor. (950)

 

* Cu inimile îndurerate anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care ne-a fost frate, unchi şi cumnat,

IOAN ADRIAN PANŢEL

şi suntem alături la marea durere, de nepoţii noştri, Ionuţ, Oana, Alex, Sofia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A trăit 75 de ani, a fost un om cu suflet mare, bun organizator şi conducător. Sora Maria, cumnatul Teofil şi nepotul Dorin Avram cu familia. (952)

 

* Cu adâncă durere în inimi şi nespusă tristeţe în suflete anunţăm trecerea în veşnicie a mult iubitei noastre mame, bunici şi soacre,

CĂLINA SARCA,

în vârstă de 73 de ani. Înmormântarea are loc azi, 5 noiembrie, ora 12.00, din Capela Frenţiu. Fiica Ioana, ginerele Dănuţ, nepoţii Andreea, Mihai şi Adi.

 

* După lungi suferinţe a trecut în nefiinţă,

IOAN FILIP,

la vârsta de 73 ani, fost angajat al Fabricii de Blănuri Oradea, soţ al îndoliatei Filip Ilona şi tată al fiicei sale Biro Silvi. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 6 noiembrie, ora 13.00, din Capela Orăşenească. Dormi în pace, suflet bun!

 

COMEMORĂRI

 

* Pustiu e totul fără tine, dar timpul nu poate șterge dorul, tristețea, lacrimile și durerea ce s-au așternut în sufletele noastre în dimineața zilei de 5 noiembrie, când se împlinesc 7 ani. Nemiloasa moarte ne-a despărțit pentru vecie de scumpul și iubitul nostru fiu, soț, tată și frate,

ing. IOAN ALEXANDRU RUGE,

la numai 46 de ani. Ai fost stâlpul vieții noastre și ne-ai părăsit prea devreme. Veșnic îți ducem dorul și te plângem. Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de tatăl tău. Mama, soția Angela, fiul Nelu și sora Dana, în veci nemângâiați. (937)