DECESE

 

* Sincere condoleanțe colegului nostru, Mihai Botea, alinare sufletească și întreaga compasiune pentru familia greu încercată, acum, la despărțirea de draga mamă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Colectivul Departamentului IT al SC TGIE SRL.

 

* Cu nemărginită tristețe și profund îndurerați, ne luăm rămas bun de la verișorul nostru,

preot TEODOR ȚENȚ,

om de onoare, de o înaltă ținută morală și demnitate. Fie ca lumina sfântă să-i înalțe sufletul la ceruri! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Țenț Teodor și Doina cu familia. (430)

 

 

* Suntem alături de verișoarele și verișorii noștri, Viorica, Aurora, Mărioara, Silvia, Florica, Florin, Ioan și familiile lor, la dureroasa despărțire de tatăl, socrul, bunicul și străbunicul lor

LAZĂR GHENȚ,

de 94 ani, din satul Surduc, județul Bihor. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe din partea nepoatelor: văduva Cionca Ana din Oradea, văduva Pașca Maria din Timișoara, Lokos Viorica din Canada și din partea strănepoatei Darie Minodora și familia, din Canada, strănepoții Pașca Florin și familia și Pașca Daniel și familia din Belgia, Pașca Neluțu și familia din Timișoara și Ganea Mariana și familia din Satu Mare. (1908)

 

* Gânduri de mângâiere prietenei noastre dragi, dr. Ionela Gui și tatălui său, greu încercați de pierderea iubitei lor mame și soții. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Marius și Loredana Țenț. (1909)

 

* Suntem alături de voi, Florica, Fabiola și Sorana, la despărțirea dureroasă de dragul vostru soț și tată,

VASILE DERȘIDAN.

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie! Familia Alexandrina și Ioan Derșidan. (1910)

 

* Cu tristeţe am aflat de trecerea în eternitate a bunului meu coleg şi prieten,

VASILE DERȘIDAN,

cu care am lucrat circa 30 de ani la dezvoltarea şi organizarea de activităţi sportive de masă, în judeţul Bihor. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar pe soţia Florica şi fiicele Fabiola şi Sorana să le mângâie şi ocrotească. Adio, bunul meu prieten! Familia Pană. (1920)

 

* Sunt alături de voi, Otilia și Teodor Bogdan, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag

IOSIF HAVA.

Odihnă veșnică și vouă putere în aceste momente de grea cumpănă! Adriana Novac.

 

* Gânduri de alinare vecinilor noştri, familia Bogdan, la trecerea în eternitate a bunului lor părinte, OMUL DEOSEBIT, vecinul nostru,

IOSIF HAVA.

Bunul Dumnezeu să-i dea binemeritata odihnă veşnică! Sincere condoleanţe! Asociaţia şi vecinii din blocul C29, Cantemir. (1922)

 

* Cu multă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel care a fost frate, cumnat și unchi

TRAIAN COCOȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sora Maria, cumnatul Virgil și nepoții Mihaela și Ciprian cu familia. (1901)

 

* Noi, cei din familie, rămânem cu amintiri dragi și cu tristețe în suflete, acum, când ne despărțim de

ANA BUTCA

(născută PATER), în vârstă de 79 ani. Înmormântarea va avea loc de la capela cimitirului din Sânnicolau Român, miercuri, 5 mai, de la ora 13.00. (1907)

 

* Te-ai stins treptat sub privirile noastre neputincioase şi ai plecat dintre noi, draga noastră mamă, soacră şi bunică,

MARIA CROITORU,

la vârsta de 91 de ani. Îţi mulţumim pentru dragostea şi grija pe care ni le-ai purtat. Vei rămâne mereu vie în sufletele noastre şi ştim că ne veghezi în continuare. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Înmormântarea va avea loc joi, 6 mai, ora 15.00, la Capela Haşaş din Cimitirul Municipal. Fiul Dan, nora Liana, nepoţii Diana şi Dorin. (1911)

 

* Cuvintele își pierd puterea în fața durerii sufletești. Dumnezeu să te odihnească dragul nostru prieten,

TEODOR ROMAN,

și să-ți dea pacea Raiului din Ceruri. Prietena Dana. (1913)

 

* Sunt alături de Roman Cristian, în aceste clipe de cumpănă, prin care trece la despărțitea de tatăl drag,

TEODOR ROMAN.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Dana. (1914)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă multă tristețe și amintirea celui care a fost vecinul nostru din Podgoria,

GHEORGHE JORDEAN.

Respectul față de cei din jur, omenia și bunătatea specifică unui OM ADEVĂRAT, nu pot fi uitate niciodată. Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe întregii familii! Florentina și Ionel Olah cu familia. (1915)

 

* Dragă, Luca şi Corina, suntem alături de voi, în această perioadă traumatizantă, în care vă despărţiţi pentru totdeauna de tatăl şi soţul vostru drag. Dumnezeu să dea odihnă veşnică sufletului său, iar pe voi să vă întărească şi să vă aline durerea. Verişoara Felicia cu familia. (1921)

 

* Cu inima împietrită de durere anunţ încetarea din viaţă a celui care mi-a fost partener timp de 59 ani, bunul meu soţ,

ILIE STANCEA,

în vârstă de 82 ani. Va rămâne mereu în sufletul şi în gândurile mele. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc joi, 6 mai 2021, ora 13.00, din Capela Frenţiu, Cimitirul Rulikowski. Soţia Maria. (1918)

 

* Cu durere în suflete anunţăm că ne despărţim pentru totdeauna de cel care ne-a fost tată, bunic,

ILIE STANCEA.

Te vom păstra veşnic în inimile noastre! Dumnezeu să te odihnească! Fiica Marcela cu familia, fiul Marcel cu familia. (1919)

 

* Cu adâncă durere în suflete și nespusă tristețe anunțăm trecerea în veșnicie a mult iubitei noastre mame,

ANA GAVRA,

în vârstă de 71 de ani. Înmormântarea va avea loc în Beiuș, la Biserica din Deal, joi, 6 mai 2021, ora 13.00. Stâlpul, azi, de la ora 19.00, la Capela Steinberger din Oradea, Cimitirul Municipal. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiicele Emilia și Maria cu familiile.

 

* Cu profund regret îi spun adio bunului meu coleg de școală,

inginer AGUD SFERLEA NICOLAE.

Condoleanțe familiei! Odihnă veșnică! Ing. P. Crainic. (1917)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărţim de scumpa noastră mamă, bunică şi străbunică,

ILEANA GALIŞ,

de 76 ani, născută Şereş în satul Chişirid. Priveghiul are loc azi, la ora 18.30. Înmormântarea va avea loc joi, 6 mai 2021, ora 11.00, din Capela Haşaş. Nu te vom uita niciodată, draga noastră mamă! Fiul Liviu cu familia. (1925)

 

* Suntem alături de dragii noştri cuscrii, Liviu şi Camelia, în aceste momente grele, când se despart de iubita lor mamă şi soacră,

ILEANA GALIŞ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Nelu şi Mioara Nistor.

 

COMEMORĂRI

 

* Azi, 5 mai se împlinesc 14 ani de la trecerea în veşnicie a scumpei noastre soţii, mame şi fiice,

dr. LIDIA CERĂCEANU.

Pios omagiu celor care-i vor dărui o clipă de aducere-aminte. Dumnezeu să o odihnească în pace! Soţul Marian, fiica Cici şi mama Irina. (1922)