DECESE

* „Mă plimb pe străzi la braț cu amintirea

Și caut un motiv de-a exista,

În fiecare nor îți văd privirea

Și plouă cu tăceri pe rana mea”.

Alexandra Mihalache

 

BRADEA ALEXANDRU

SZILAGYI ANNA

TIVADAR IOAN VASILE

HALASZ ELEONORA

COTRANTA MIHAI

VETESI VIORICA

TRIPEA FLOAREA

HODISAN MARIA

FADOR CORNELIA

DEM FLORICA

SALA ECATERINA

VIRAG EVA

SUBA ILONA

 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” SRL.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soție, mamă și bunică

DEM FLORICA

la vârsta de 70 ani. Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș marți, 06.02.2024, ora 15.00. Dormi în pace, suflet drag! Soțul Vasile și copiii Claudiu și Ciprian, cu familiile.

 

 

* Suntem alături de familia Brișcan, greu încercată la trecerea în eternitate a soțului și tatălui drag, a celui care pentru noi a fost un bun coleg vreme de peste 25 de ani,
procurorul ADRIAN BRIȘCAN.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate.
Colegii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici 

 LAZA-MATIUȚA MARIA 

în vârstă de 76 de ani. Înmormântarea va avea loc marți 6 februarie 2024, ora 13.00 in satul Calugari nr. 85. Drum lin spre cer mama draga. Fica Mioara cu sotul Radu si fiul Horea Sebeșan.

 

 

* Cu profundă tristețe și regret în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice, ieri, 4 februarie 2024, la varsta de 76 de ani, a celei care a fost mama, bunica și soacra  

LAZA-MATIUȚA MARIA 

Înmormântarea va avea loc marti, 6 februarie 2024, ora 13.00, în satul Călugări. Drum lin către cer, draga noastră mamă. Fiul Liviu, cu soția Lenuța și nepoții: Lavinia și Andrei; Sebastian și Andreea. 

 

* Un gând de alinare familiei îndoliate, iar bunului meu coleg,

ADRIAN BRIȘCAN,

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Minodora Popovici.

 

* Suntem alături de familia Brișcan, greu încercată la trecerea în eternitate a soțului și tatălui drag, a celui care pentru noi a fost un bun coleg,
procurorul ADRIAN BRIȘCAN,

în vârstă de 52 de ani. A iubit și a slujit cu devotament și conștiinciozitate profesia de procuror vreme de un sfert de veac, în viața de după profesie însă nu i-au fost hărăziți decât 2 ani. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră Lal Maria Florentina în aceste momente grele, când se desparte de tatăl ei drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la U.T.S ST II.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru domnul dr. Hodișan Liviu, în clipele de imensă durere pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Sincere condoleanțe. Colectivul Dispensarului TBC Oradea.

 

* Cu adânc regret anunțăm trecerea la cele veșnice, la data de 1 februarie 2024, a colegei noastre

SANDA BALINT,

la vârsta de 53 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (4610)

 

* IN MEMORIAM.

Am aflat cu tristețe de plecarea spre Calea irevocabilă a veșniciei a două remarcabile personalități de pe Valea Crișului Negru Superior,

prof. PETRU VESA,

din orașul Ștei, și

prof. ANTON NAGHIU,

din orașul Beiuș. Doi colegi, doi prieteni, doi OAMENI apropiați. Luminați colaboratori în domeniul generos al educației și culturii. Le doresc odihnă veșnică iar familiilor profundul sentiment de compasiune. Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, doamna judecător Felicia Toader, pricinuită de decesul bunicului drag şi ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colectivul Secției I-a civilă a Curții de Apel Oradea. (4611)

 

* În aceste momente triste suntem alături de tine Dacian și de întreaga ta familie, la despărțirea de cel care a fost tată, socru și bunic

GHEORGHE FONCEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa, iar îngerii să-i poarte sufletul în loc luminat, în loc cu verdeață, unde nu este durere, nici întristare, nici suspinare. Sincere condoleanțe din partea mătușii Maria, Florica și Ioana cu familiile.

 

* Iubitorii fotbalului beiușan sunt alături de familia Romaneț Remus prin decesul scumpei lor mame

ROMANEȚ FLORICA,

din Beiuș. Dumnezeu săi dea odihnă veșnică, iar familiei condoleanțe. Nelu Bondor.